- Vi er gode fotballspillere

Ny kamp nærmer seg, og Jerv på bortebane er neste motstander. Les hva Petter Vaagan Moen tenker inn mot den 18. serierunden.

Siste treninga på Briskeby før avreise Grimstad er unnagjort. Vi var nysgjerrige på hvordan stemningen er i laget. Derfor tok vi en prat med vår erfarne midtbanesliter, Petter Vaagan Moen.

- Det er ikke noe å si på stemningen, den er god. Men det er naturligvis utfordrende å tape fotballkamper, så det er nå vi ser hva gruppa vår står for, innleder 34-åringen - som vil runde 150 cup- og seriekamper for HamKam med spilletid mot Jerv.

Til tross for gode prestasjoner i flere av de siste kampene, har det vært en negativ trend i poengfangsten. Ved å sørge for å beholde troen på seg selv skal det endres til det bedre, mener Hamar-gutten.

- Vi må fortsette og jobbe hardt sammen hver dag. Tro på det vi jobber med og samtidig vite at vi er gode fotballspillere. Vi skal ut å angripe kampen, fortsetter Petter.

Viking-tapet ble en tøff mental utfordring, og det er en kort treningsuke inn mot kampen mot Jerv  søndag. Guttene hadde grunn til å være skuffet på tirsdag, men allerede onsdag var humøret tilbake, og fokuset var rettet mot neste serierunde. 

- Det handler om å restituere godt, samtidig som vi må jobbe med detaljer inn mot Jerv-kampen.

HamKam-trener, Kevin Knappen har nok en helg hvor han kan plukke en 11'er fra en skadefri tropp. 

- Det er alltid gunstig med skadefri tropp. Det gir kamp om plassene og god kvalitet på treningene.

Avslutningsvis var vi nysgjerrige på hva som skal til for å ta med tre poeng i bagasjen til Hamar på søndag.

- Vi skal gjennomføre en god fotballkamp på naturgresset nede i Grimstad. Poeng kommer som en konsekvens av solide 90 minutter pluss tillegg, avslutter en revansjesugen, Petter Vaagan Moen.

Annonse fra Obos-ligaen: