- Vi er gode fotballspillere

Ny kamp nærmer seg, og Jerv på bortebane er neste motstander. Les hva Petter Vaagan Moen tenker inn mot den 18. serierunden.

Annonse:

Siste treninga på Briskeby før avreise Grimstad er unnagjort. Vi var nysgjerrige på hvordan stemningen er i laget. Derfor tok vi en prat med vår erfarne midtbanesliter, Petter Vaagan Moen.

- Det er ikke noe å si på stemningen, den er god. Men det er naturligvis utfordrende å tape fotballkamper, så det er nå vi ser hva gruppa vår står for, innleder 34-åringen - som vil runde 150 cup- og seriekamper for HamKam med spilletid mot Jerv.

Til tross for gode prestasjoner i flere av de siste kampene, har det vært en negativ trend i poengfangsten. Ved å sørge for å beholde troen på seg selv skal det endres til det bedre, mener Hamar-gutten.

- Vi må fortsette og jobbe hardt sammen hver dag. Tro på det vi jobber med og samtidig vite at vi er gode fotballspillere. Vi skal ut å angripe kampen, fortsetter Petter.

Viking-tapet ble en tøff mental utfordring, og det er en kort treningsuke inn mot kampen mot Jerv  søndag. Guttene hadde grunn til å være skuffet på tirsdag, men allerede onsdag var humøret tilbake, og fokuset var rettet mot neste serierunde. 

- Det handler om å restituere godt, samtidig som vi må jobbe med detaljer inn mot Jerv-kampen.

HamKam-trener, Kevin Knappen har nok en helg hvor han kan plukke en 11'er fra en skadefri tropp. 

- Det er alltid gunstig med skadefri tropp. Det gir kamp om plassene og god kvalitet på treningene.

Avslutningsvis var vi nysgjerrige på hva som skal til for å ta med tre poeng i bagasjen til Hamar på søndag.

- Vi skal gjennomføre en god fotballkamp på naturgresset nede i Grimstad. Poeng kommer som en konsekvens av solide 90 minutter pluss tillegg, avslutter en revansjesugen, Petter Vaagan Moen.

Annonse fra Eliteserien: