Vi ønsker KlubbPro velkommen som sponsor.

KlubbPro er vår partner innenfor idrettsmedisinsk utstyr.

Vi tok en prat med daglig leder og tidligere landslagsspiller i håndball Øystein Johannessen: 

- Vi ser frem til et godt samarbeid med HamKam i årene som kommer. Vi ser at klubben drives fornuftig og har gode verdier, HamKam jobber godt med klubbene rundt i distriktet samt at klubben tar et godt ansvar for samfunnet.

- Vi i KlubbPro gleder oss til å bli bedre kjent med klubben og deres nettverk. KlubbPro skal levere idrettsmedisinsk utstyr som isposer, tape, bandasjer osv. Vi lager også medisinvesker med innhold etter ønske.

KlubbPro er også en stor leverandør på styrketreningsutstyr til både det proffe og private markedet, og vi leverer også No brands tøy som Tracker og New Wave. 

Vi gleder oss veldig til samarbeidet med HamKam og teamet rundt klubben. 

 

Vi tok også en prat med fysioterapeut Magnus Nilsen som til daglig jobber i HamKam og Altiusklinikken

For oss i det medisinske apparatet er det avgjørende med godt utstyr. Stort sett hver trening/kamp er vi avhengige av diverse produkter for å gjøre spillerne klare. 

Men vårt ønske er i utgangspunktet å ha alle spillerne 100 % friske, og da er utstyr til oppvarming som strikker, foam rolls, balanseputer, medisinballer og idrettsmedisinsk utstyr til god nytte. Og alt dette får vi nå gjennom samarbeidet med Klubbpro avslutter en meget fornøyd fysioterapeut. 

 

Vi ønsker KlubbPro velkommen og gleder oss til samarbeidet. 

 

Kontaktinfo KlubbPro:

Industrigata 13, 3414 Lierstranda

post@klubbpro.no

 

Annonse fra Obos-ligaen: