- Vil hjelpe HamKam tilbake der de hører hjemme

HamKam har i dag blitt enig med Eliteserielaget Vålerenga om en utlånsavtale for kantspilleren, Aron Dønnum (19).

Aron Dønnum har i dag signert en kontrakt som binder han til HamKam ut sesongen. Unge Dønnum fikk sitt gjennombrudd i Eliteserien for Vålerenga i fjor høst, hvor han fikk sju kamper for eliteserielaget. I tillegg var han delaktig i å senke Rosenborg 2-1 på Lerkendal i kvartfinalen da han utliknet like før pause.

Den unge kantspilleren ser frem til å spille for HamKam denne sesongen.

-          Jeg ser frem til å spille sammen med det som virker som en flott gjeng i HamKam, og er sulten på å hjelpe HamKam tilbake der de hører hjemme, forteller en entusiastisk Aron Dønnum.

Aron Dønnum er en spiller som hovedtrener, Kevin Knappen har siklet på over en lengre periode.

-          Aron vil bli en sterk tilvekst i en allerede sterk tropp med sin unorske stil. I Aron får vi en sulten unggutt med godt driv med ball, mange målpoeng og en god venstrefot, forteller Kevin.

 -          Aron hadde en flott utvikling i fjor høst hvor han fikk mye spilletid for Vålerenga og vil tilføre oss noe nytt, avslutter en fornøyd hovedtrener.

 Aron Dønnum kommer til Hamar i morgen og blir å finne på Børstad sammen med resten av gutta under morgendagens trening klokken 15.30, velkommen!

Aron Leonard Dønnum

  • Født: 20. april 1998 på Eidsvoll

  • 9 kamper og 1 mål for Vålerenga

  • Tidligere klubber: Eidsvoll og Vålerenga

  • Aktuell: På lån fra Vålerenga ut sesongen 2018

Annonse fra Obos-ligaen: