Vodacom ny på laget!

Vodacom er vår ferskeste samarbeidspartner!

Vodacom er tilknyttet Telia’s landsdekkende forhandlerkjede; Telia Bedriftssenter. Vi er spesialister på mobilkommunikasjon og IT for bedriftsmarkedet.

Dette innebærer eksklusivt salg og leveranse av Telia sine løsninger, produkter og tjenester – og sikrer en bred kompetanse og rådgivning for deg og din bedrift.

Gjennom dems kontorer på Hamar(Stangevegen 64) og Skedsmo kan bedriftens beslutningstagere enkelt få råd eller bestille telefoner, utstyr, tilleggsprodukter, møteromsløsninger, IT utstyr (PC, server, skriver, software osv…) internettaksesser, etc… og få dette levert til bedriftens adresse.

 

  • Avtalen med HamKam gjør at vi kan sette et enda sterkere fotavtrykk i Hamar regionen, og ser på samarbeidet som strategisk viktig. Vi var med på et prøveprosjekt med HamKam i 2019-sesongen der vi skulle teste ut samarbeidet. Det har resultert i nye avtaler for oss og derfor ønsker vi nå og gå inn som samarbeidspartner i Hamkam foran 2020-sesongen. Vi i Vodacom gleder oss veldig til å samarbeide mer med HamKam og deres samarbeidspartnere sier daglig leder Lars Erik Bakker. 

 

Ta kontakt her for mer info og tilbud fra Vodacom

 

 

Vi ønsker Vodacom velkommen! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: