Luc Mares scorer

1 poeng med hjem fra Kristiansund

Luc Mares (bildet) sendte oss i ledelsen fra straffemerket midtveis i første omgang. Dessverre utliknet KBK kort tid senere. 1-1 ble også sluttresultatet på Nordmøre stadion:

Kristiansund BK - HamKam 1-1 (1-1);

Nordmøre stadion, serierunde 6 av årets Eliteserie

Scoringer: 0-1 Luc Mares, straffe (22`), 1-1 Hilmir Rafn Mikaelsson (29`).

Dommer: Tore Hansen, Feda IL

Gult kort: Brynjolfur Willimsson (KBK), Moses Mawa, Gard Simenstad (HamKam)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Marcus Sandberg - Luc Mares, Fredrik Sjølstad (Sam Rogers 85), John Olav Norheim - Snorre Strand Nilsen (Vidar Ari Jónsson 12), Tore André Sørås, William Kurtovic, Kristian Lønstad Onsrud (Gard Simenstad 72), Vegard Kongsro - Moses Mawa (Julian Gonstad 85), Niklas Ødegård (Henrik Udahl 72).

----------------------------

Gjestene fra Hamar tok kommandoen fra start og styrte det meste på Nordmøre stadion. Etter 22 minutter tar gjestene en fortjent ledelse da Luc Mares er sikkerheten selv fra straffermerket. Nederlenderen sender KBK-keeper feil vei og setter den iskaldt i det ledige hjørnet (bildet).

Straffesparket ble tildelt etter at en KBK-forsvarer tar ballen med hånda når han blokkerer et skudd med retning mål.

Kun minutter senere får hjemmelaget sin første sjanse i kampen på en kontring. Der er Hilmir Rafn Mikaelsson dødelig effektiv når han runder en Kamma-forsvarer og skyter ballen hardt og velplassert inn i lengste hjørnet.

HamKam fortsetter og ha initiativet i kampen frem til overtiden av første omgang. Da får hjemmelaget momentum i de tre tillagte minuttene. Uten at noen av lagene utnytter seg av overtaket denne perioden.

Andre omgangen er en jevnere affære, men Kamma spiller seg til de største sjansene. John Olav Norheim er nære på etter et hjørnespark hvor Lansing i KBK-buret må slå ballen ut til hjørnespark.

Moses Mawa er nærmest i andre omgang da han kommer alene med keeper. Dessverre for hurtigtoget er den sist touchen på ballen litt for lang og avslutningen triller like til side for stolpen.

Kampen ender dermed 1-1 på Nordmøre stadion.