10.000 kroner til Gatelaget

Julen er blant annet tida for omtanke og godhet. Om vi i tillegg drysser på en solid dose med anerkjennelse, er vi temmelig nære å beskrive gaven Gatelaget fikk fra både Allianseidrettslaget Hamarkameratene og 11-kaffen fredag før jul.

Annonse:

Det var ganske symboltungt da gaven skulle overrekkes. Per Gustavsen fra Allianseidrettslaget og Per Bratlie fra 11-kaffen er nemlig begge klubbens to sist utnevnte Æresmedlemmer, mens Dawiit er i ferd med å komme seg gjennom en veldig krevende periode mye takket være gjengen i og rundt Gatelaget.

- Vi i Allianseidrettslaget og 11-kaffen har besluttet at Gatelaget fortjener en julegave etter et nytt flott år som gode ambassadører for fotballen, dugnadsånden og lagets farger, sier Per og Per, som begge hadde med seg 5.000 kroner til Gatelaget.

Pengene skal naturligvis uavkortet gå til sportslig satsing videre for klubbens Gatelag.

- På vegne av spillere og ledere må vi få lov til å si takk for disse gavene, og det er spesielt hyggelig å få en anerkjennelse fra egen klubb og ikke minst en klapp på skulderen fra enkeltpersoner og grupper som har gjort klubben vår til hva den er i dag, sier trener Kai Kristiansen.

 

Annonse fra Eliteserien: