15 minusgrader skremte ingen på Gatelaget

Frykten for Korona-smitte hindrer i øyeblikket Gatelaget fra å trene fotball i HamJern-hallen, men 15 kalde minusgrader skremte ingen da laget i stedet møttes til en tur på beina.

2021 har på de fleste måter startet helt middels. Regjeringens nasjonale retningslinjer har sørget for at Gatelaget i øyeblikket ikke får lov til å trene fotball innendørs. Derfor har laget i stedet gått turer på treningsdagene sine. I dag, fredag, var det 13 som møtte opp - kulda til tross.

- Vi avslutter uke med rekordframmøte på den aller kaldeste dagen så langt i år. Det er ikke verst, slår trener Kai Kristiansen fast.

Gjengen håper de snart får mulighet til å spille fotball igjen, selv om en times tur i Hamar to dager i uka er veldig hyggelig.

- Dersom det er noe mildere neste uke møtes vi til trening på kunstgresset på Børstad kommende tirsdag. Spillerne var tydelige på at de heller ønsker å spille fotball utendørs enn å møtes for turer på beina, sier Kristiansen, som passer på å skryte av samholdet i laget.

- Korona betyr med isolasjon for oss alle. For mange av spillerne på Gatelaget er isolasjon og ensomhet noe av det de trenger minst av alt. Derfor er det fantastisk gøy å se at vi på årets kaldeste dag samler flere spillere enn vi har gjort de to første ukene i januar. Så langt i år har også noen spillere vi ikke har sett på ganske lenge dukket opp igjen. Det varmer ekstra godt, sier lagets trener.

  • Har du, eller kjenner du noen som kanskje har lyst til å være med på Gatelaget?
  • Ta kontakt med Kai på 957 48 529.
Annonse fra Obos-ligaen: