3 poeng i årets første for G19

BILDEGALLERI/VIDEO: Rekordtidlig seriestart da HamKam G19 slo Bodø/Glimt sitt G19-lag på Sarpsborg stadion:

HamKam G19 - Bodø/Glimt 4-2 (2-0);

Sarpsborg stadion, serierunde 1 av Nasjonal G19 avd. C

Scoringer: 1-0 Olve Stenersen (35`), 2-0 Oskar Stenberg Øien (37`), 2-1 Aleksander Karlsen Degerstrøm (56`), 3-1 Emil Øverby (58`), 3-2 Mats Pedersen (82`), 4-2 Emil Øverby (90+6`).

Dommer: Marius Hansen Grøtta, Malmefjorden IL

Gult kort: Ingen.

Rødt kort: Ingen.

HamKam G19 (4-4-2); Kasper Nordhagen (Lucas Berg Haagenrud 46) - Kristian Nordbye, Kristoffer Ring Voldhagen (Farzam Dadras 71), Iver Brodal, Jesper Heggelund - Linus Odenrud (Gunnar Fleischer Eng 71), Leo Haug Utkilen, Kasper Alfei Sæbø (Oskar Sangnes 46), Oskar Stenberg Øien (Irfan Wafay 71) - Olve Stenersen, Emil Stenberg Øien (Emil Øverby 46).

---------------------------

HamKam G19 deltar i år i Nasjonal G19-turneringen og spilte for første gang om poeng allerede i januar. Til nå er Januar en god måned for poengfangst for ungguttene.

I disse dager benytter Norges toppdommere Sarpsborg stadion for å trene seg opp på det nystartet VAR-systemet, derfor ble hjemmekampen vår mot Bodø/Glimt flyttet til Sarpsborg.

Det skulle bare ta 18 minutter før før dommerne måtte ta i bruk den nye teknologien. Bodø/Glimt tar tilsynelatende ledelsen etter et flott skudd. Det viser seg at dommeren hadde oversett et frispark til hjemmelaget, og målet ble etter et par minutter annulert.

Noen minutter senere var det vår tur til å juble. Jubelen stilnet tidlig da linjedommeren vinker for offside. VAR-bildene var enige med linjemann og Hansen Grøtta annullerte målet til Kristoffer Ring Voldhagen.

etter halvtimen spilt dømmes det straffespark til gjestene fra nord. Mats Pedersen stilte seg opp på elleve meter og skulle overliste Kasper Nordhagen i Kamma-buret. Der er sistnevnte raske nede og redder skuddet. Returen blir klarert.

Drøye ti minutter før pausen kunne ingen stoppe hjemmelaget. Olve Stenersen får tid og rom til å trille ballen i nettet bak Glimt-keeperen. To minutter senere øker Oskar Stenberg Øien til 2-0 på vakkert vis.

Ti minutter ut i andre omgang reduserer gjestene før Emil Øverby er iskald når han får muligheten fra 7 meter. HamKam øker igjen ledelsen til to mål.

Ti minutter før slutt reduserer Bodø/Glimt igjen. To minutter før ordinær tid var over scorer Bodø/Glimt igjen. Etter en VAR-sjekk blir scoringen korrekt annullert for offside. Noe som var vanskelig å se lve, men helt korrekt på skjermen.

Bodø/Glimt satset alt for utlikning på overtid. Fem minutter ut i overtiden kommer Kamma på en kontring. Emil Øverby lurer av sin oppasser før han smeller ballen i nettet alene med keeper og fastsetter sluttresultatet til 4-2 og sikrer årets første trepoenger til HamKam G19.