3 poeng med 10 mann

VIDEO/BILDEGALLERI: Med en mann mindre i 45 minutter klarte likevel hjemmelaget og avgjøre kampen til sin fordel. Stig Holmen og matchvinner, Jibril Antala Abubakar oppsummerer:

HamKam 2 - Lillehammer FK 1-0 (0-0);

Briskeby, 6. serierunde i fjerde divisjon

Scoringer: 1-0 Jibril Antala Abubakar (75`).

Dommer: Emil Huso Opsahl, Roterud IL

Gult kort: Kristian Nordbye (HamKam 2), Amir Habibi, Henrik Botten (Lillehammer FK)

Rødt kort: Alexander Remy Bjørnhaug (45 min.) (HamKam 2).

HamKam 2 (3-4-3); Lukasz Jarosinski - Arne Westgaard, Alexander Remy Bjørnhaug, Thorbjørn Kristiansen - Thomas Borza, Albert Berisha (Arne Ødegård, 46 min.), Eduards Daskevics (Ismaciil Sulub, 90 min.), Davod Arzani (Kristian Nordbye, 46 min.) - Julian Gonstad (Mathias Bråthen, 72 min.), Jibril Antala Abubakar, Benjamin Thoresen Faraas.

-----------------------------------

To lag som slet med å finne veien fremover var beholdningen helt frem til siste spilleminutt av førsteomgang. Da ble det litt dramatisk et par minutter når Alexander Remy Bjørnhaug er uheldig og feller som sistemann. Dommeren gir han rødt kort og dømmer frispark fra 16 meter. Frisparket ender i muren og lagene går til pause på stillingen 0-0.

HamKam-rekruttene spilte dermed de siste førtifem med en mann mindre, og klarte seg meget bra. Det var en bedre andre omgang av begge lag.

Med kvarteret igjen å spille kommer kveldens prestasjon. Arne Westgaard tar med seg ballen fra sin midtstopper-posisjon. Ut på høyrekanten først. Drar seg innover i banen og stikker Jibril Antala Abubakar strålende gjennom alene med keeper. Nigerianeren er iskald og setter ballen i nettet på flott vis.

Lillehammer presser på for utlikning etterhvert, men bakerst står Lukasz Jarosinski som en levende vegg og ingen baller finner veien forbi polakken. Dermed ender det med en sterk 1-0 seier og 3 poeng til på hjemmebane.