3 poeng og dramatikk på Briskeby

VIDEO: Et par kontroversielle situasjoner sørget til tider for amper stemning på kunstgresset på Briskeby. Kjetil og Jonas forteller om situasjonene i intervjuet i denne saken.

HamKam - Sandnes Ulf 3-1 (1-1);

Briskeby, 21. serierunde

Scoringer: 0-1 Jostein Ekeland (12`), 1-1 Jonas Enkerud, straffe (38`)1 2-1 Jonas Enkerud (52`), 3-1 Emil Sildnes (71`).

Dommer. Stian Røvig Sletner, Rustad IL

Gult kort: Ari Mohr Jonsson, Gullbrandur Øregaard, Torbjørn Heggem (Sandnes Ulf)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Nicholas Hagen - Sam Rogers, Halvor Rødølen Opsahl, Vetle Skjærvik (Steinar Strømnes, 45 min,) - Aleksander Melgalvis, Kristian Eriksen (Niklas Rekdal, 90 min.), Kristian Lønstad Onsrud, Morten Bjørlo, Rasmus Lindkvist (Davod Arzani, 90 min.)- Theo Bair (Emil Sildnes, 61 min.), Jonas Enkerud (Albert Berisha, 90 min.).

-----------------------------

Det var et litt rufsete HamKam-lag som entret et kunstgress dekket av flomlys på Briskeby onsdag kveld. Var farlig frempå med en kontring allerede etter tredve sekunder. Men etter det er det Sandnes Ulf som styrer, og skaper en stor sjanse som Nicholas Hagen redder mesterlig. Etter 12 minutter får Jostein Ekeland god tid og masse plass til å sende bortelaget i ledelsen alene med keeper.

Gjestene var nærmere to og tre null før hjemmelaget fikk sjansen. Sjansen kom fra elleve meter etter at Jonas Enkerud ble holdt inne i feltet etter et innlegg fra høyresiden. Jonas satte straffen sikkert i buret bak den unge Ulf-keeperen. Hjemmelaget skaper et par meget gode farligheter før dommeren blåser av for pause. Uten hell.

Andre omgangen startet bedre for hjemmelaget. Etter 52 minutter kommer dagens mest omtalte scoring på Briskeby, da Jonas Enkerud stiger til værs og vinner sin duell klokkerent etter et hjørnespark fra Morten Bjørlo. Headingen har retning mot mål, og dommeren dømmer den over linja, til store protester fra bortelaget.

Hjemmelaget har bedre kontroll på oppgjøret i andre omgang, og når Emil Sildnes setter 3-1 etter et flott angrep så tar HamKam fullstendig over oppgjøret og spiller den fotballen som har blitt vist tidligere denne sesongen. HamKam vinner til slutt 3-1 og tar tre nye og viktige poeng i jakten på topplasseringene.