3 viktige poeng på bortebane

VIDEO/BILDEGALLERI: Aleksander Melgalvis feirer målet som ble avgjørende for at de tre poengene ble med hjem til Hamar:

FK Jerv - HamKam 1-2 (0-2);

Levermyr, 10. serierunden av Eliteserien 2022

Scoringer: 0-1 Pål Alexander Kirkevold (6`), Aleksander Melgalvis (31`), 1-2 Felix Schröter (83`).

Dommer: Marius Hansen Grøtta, Malmefjorden IL

Gult kort: Aleksander Melgalvis (HamKam)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-4-3); Nicholas Hagen - Halvor Rødølen Opsahl, Hasan Kurucay, Vetle Skjærvik - Aleksander Melgalvis, Kristian Lønstad Onsrud (Emil Sildnes, 61 min.), Kobe Hernandez-Foster, Amin Nouri - Kristian Eriksen, Pål Alexander Kirkevold (Yuriy Yakovenko, 82 min.), Jonas Enkerud.

----------------------

HamKam gjorde som de ofte gjør. Tar ledelsen tidlig på Levermyr borte mot Jerv. Denne gangen var det et smart frisparktrekk som lurte forsvarsmuren og keeper, Øvretveit. Pål Alexander Kirkevold avsluttet med sitt gode venstreben fra et hold der de aller fleste ventet skudd fra en med høyrefot. Det satte ut alle og ballen sang i nettet til stor glede til de over 100 tilreisende.

Aleksander Melgalvis har også til vane å finne nettmaskene i Grimstad. Det var tilfelle også denne søndagskvelden. Og kanskje det flotteste han har scoret på gressbanen?

Pål Alexander Kirkevold får slått et strålende innlegg fra venstresiden. På bakerste kommer brumunddølen og smeller ballen i nettet på helvolley. Utagbart for bergenseren i Jerv-buret.

Bortelaget gikk fortjent til pause med ledelse. En ledelse som fort kunne vært større om skuddet til Kristian Eriksen hadde funnet veien forbi keeperhanskene til Øvretveit.

I andre omgang styrer Jerv stort sett det som skjer på Levermyr, men gjestene har tilsynelatende full kontroll gjennom hele omgangen. Likevel skulle det smelle i nettet bak Nicholas hagen i Kamma-buret. Felix Schröter, som forøvrig var den eneste Jerv-spilleren som scoret på oss under fjorårets sesong, satte også inn dagens Jerv-mål. Det ble også det eneste, og årets første borteseier er et faktum.