VIDEO/BILDEGALLERI: HamKam spilte en god kamp mot Faaberg og kunne vunnet mer enn 2-0:

Scoringer: 1-0 Niklas Rekdal (39`), 2-0 Farzam Dadras (40`).

Gult kort: Simen Granseth, Taw Taw Hser  Htoo (Faaberg)

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-4-3); Lukasz Jarosinski - Arne Westgaard, Kristoffer Ring Voldhagen, Thorbjørn Kristiansen - Niklas Rekdal (Halvor Rødølen Opsahl, 46 min.), Thomas Borza (Ismaciil Sulub, 90 min.), Arne Hopland Ødegård, Davod Arzani - Farzam Dadras (Julian Gonstad, 46 min.), Albert Berisha, Eduards Daskevics (Jonas Rasen, 80 min.).

--------------------------

HamKam-rekruttene tok kontroll på oppgjøret fra første sekund og styrte spillet i samtlige nitti minutter. Etter flere redninger på strek fra Faaberg måtte de til slutt gi tapt da Niklas Rekdal kom opp fra sin høyreback-posisjon.

Kristoffer Ring Voldhagen vipper ballen over Faaberg-forsvaret og finner Niklas Rekdal som får fri bane fra sin høyreside. Han skjærer innover og lurer keeper i det alle forventer innlegg. Skuddet går i nærmeste hjørnet og Kamma ledet fullt fortjent.

Kun minuttet senere får Farzam Dadras en gavepakke fra en Faaberg-forsvarer og setter inn 2-0 enkelt alene med keeper.

Det var samme kampbilde i andre omgang, men ingen flere scoringer på Briskeby.

Ti minutter før slutt måtte Eduards Daskevics bæres av banen etter å ha landet forkjært på skulderen og dro til Elverum for en sjekk.

Thomas Borza fikk seg en trøkk i ankelen og måtte også forlate kunstgresset før dommer Frydenlund hadde satt fløyta til munnen for siste gang. Det virker til å ha gått greit med Thomas.