En perfekt dose med god fotball

(Moss - HamKam 4-3): Moss og HamKam markerte Verdens overdosedag på best tenkelig måte i Moss. To brede tropper leverte en super kamp, svært god stemning og et resultat begge lagene lever veldig godt med.

Annonse:

Vertene stilte med en flott egenprodusert plakat og lagene tok oppstilling før kampen startet og markerte Verdens overdosedag med en fin og verdig markering. Dagen er for å vise respekt for dem som har blitt borte etter overdose, deres pårørende og selvsagt å formidle at nettopp Gatelagene våre kan være et verktøy i kampen for å forbygge overdoser.

Plakat1.jpg

Til tross for at denne dagen vekker vonde minner for mange av spillerne, ble kampen en nydelig opplevelse for alle involverte. Hjemmelaget var totalt sett best, men HamKam jobbet knallhardt og godt gjennom hele kampene. Kanskje oppgjøret hvor flest Kamma-spillere har brukt absolutt alt av krefter. Derfor smilte gjestene fra Hamar på vei inn i dusjen etter 60 hete minutter på gresset i Moss.

ANDREAS TILBAKE
Å trekke fram enkeltspillere er noe vi sjelden gjør, men nå må være lov å si at det er fantastisk gøy å se Andreas tilbake på fotballbanen. Forsvarsspilleren leverte en kjempekamp og stråler av spilleglede.

Gleden over å spille fotball er i ferd med å smitte over på de aller fleste av Kamma-spillerne, selv om diskusjonen i garderoben etterpå gikk på om vi fortsatt er bedre på trening enn i kamp.

Dette ble ikke tatt opp til votering, men det er gledelig å både merke at kampgleden nesten er like stor som treningsgleden, og at ønsket om å spille med enda lavere skuldre fortsatt finnes. Det betyr at høsten kan bli riktig så fin.

LØPSVILJE
På naturgresset i Moss leverte Kim, Andreas og Elias helhjertet forsvarsspill, mens Eirik, Dawiit, Pål, Matias og Andre tømte seg for krefter på midten. Helt foran løp Rune og Rebecka både mye og godt både offensivt og defensivt.

Og for de som tror vi hadde glemt keeper-Kjell aller bakerst, kan vi melde at han leverte årsbeste mellom stengene!

Her er gjengen som markerte Verdens overdosedag med god fotball: Kjell, Kim, Matias (1), Elias, Andreas, Dawiit, Andre, Eirik (1), Pål, Rune (1) og Rebecka.

Trener-Kai

 

Annonse fra Eliteserien: