Tre seire på rad!

HamKam - IK Start 3-2 (2-1);

Briskeby stadion, 16. serierunde

Scoringer: 0-1 Martin Ramsland (19`), 1-1 Jonas Enkerud (22`), 2-1 Kristian Eriksen (43`), 2-2 Eirik Schulze (48`), 3-2 Vetle Skjærvik (68 `).

Dommer: Eivind Bodding (Haga)

Gult kort: Sam Rogers (HamKam), Eirik Schulze, Cameron Cresswell, Henrik Robstad (IK Start)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Nicholas Hagen - Sam Rogers, Halvor Rødølen Opsahl, Vetle Skjærvik - Aleksander Melgalvis, Kristian Eriksen, Kristian Lønstad Onsrud, Emil Sildnes (Hasan Kurucay, 53 min.), Rasmus Lindkvist - Theo Bair (Steinar Strømnes, 88 min.), Jonas Enkerud (Albert Berisha, 90 min.).

------------------------------

Hjemmelaget startet godt å kunne med litt flyt ledet allerede etter 1 og 2 minutter av oppgjøret. I stedet er det IK Start som kontrer inn en ledelse da Martin Ramsland plutselig får all tid i verden og triller ballen forbi Hagen i HamKam-buret.

HamKam fortsetter og spille en god omgang, og får til slutt uttelling midtveis i første omgang etter at Kristian Eriksen kriget seg inn i sekstenmeteren. Jonas Enkerud er våkent med og får satt ballen i nettet. Så skulle Kristian Eriksen gjøre det selv. Mottar ballen fra Lindkvist, før han lurer et par motstandere før han smeller ballen inn i nærmeste hjørnet og HamKam leder fortjent 2-1 til pause.

Etter pause fikk Start en pangstart da Eirik Schulze får stusset videre et innlegg fra vår venstreside. Ballen finner veien til nettmaskene og gjestene utliknet.

Med drøye tjue minutter igjen på kampuret mottar Vetle Skjærvik ballen ute på venstresiden. Han prøver å finne Kristian Eriksen i feltet med et innlegg. Det ble for høyt, noe som igjen medfører at ballen i stedet spretter HamKams vei og finner nettmaskene bak Amund Wichne i Start-buret.

Begge lag er nære på å score flere mål, men kampen ebber ut med 3-2 seier til hjemmelaget.