Alan Cole med proffkontrakt

Alan Cole har signert sin første proffkontrakt:

Annonse:

Alan Cole kom til HamKam og Kiwi-akademiet sommeren 2023. Etter gode prestasjoner har 16-åringen fra Raufoss blitt belønnet med proffkontrakt hos HamKam.

SENIORDEBUT
Alan fikk sin seniordebut for HamKam 2 i 5-0-seieren mot Bodø/Glimt 2 tidligere denne sesongen og kunne juble for sitt første målpoeng da han serverte Leo Utkilen en målgivende pasning på 3-0-scoringen.

Jørgen Bjørn er strålende fornøyd med å ha signaturen til den talentfulle angrepspilleren på plass. 

- Det er alltid stort for klubben når unggutter gjør seg fortjent til kontrakt, og utrolig hyggelig at hardt arbeid over tid betaler seg, innleder sjefsspeideren.

GEN-PAKKE
Her forteller Jørgen litt om vår aller ferskeste proff:

- Alan er en superambisiøs type med en gen-pakke de som har fulgt innlandsfotballen i noen tiår vil kjenne igjen. Ekstrem fysikk i form av fart og tilstedeværelse, avslutter Jørgen til hamkam.no.

PENDLER
G19- og rekrutt-trener Håkon Kristiansen sier dette om angriperen fra Raufoss.

- Alan er utrolig dedikert og legger ned all tid og energi han har til å bli en bedre fotballspiller. Sammen med far eller mor pendler han fra Raufoss til Hamar for å trene, spille kamper og trene styrke med resten av gutta. Det er sånne typer vi ønsker, innleder Håkon før han fortsetter.

- Han har alltid vært relativt langt fremme i sitt årskull, men vært liten av vekst. Nå virker det nesten som han blir større, sterkere og raskere for hver dag. 

X-FAKTOR
Alan Cole er en offensiv spiller med noen spesielle ferdigheter som Håkon håper å utvikle.

- Enda en offensiv spiller med x-faktor som signerer proffkontrakt med klubben, sier noe om hva vi ser etter og hva vi ønsker å dyrke i HamKam. Stort for Alan og stort for oss i akademiet, avslutter Håkon.

Alan Cole.png
Alan Cole i aksjon for HamKam G19

 

Annonse fra Eliteserien: