Ali kaffe er med på laget

Det vil alltid bli litt gruff mellom gode kamerater. Derfor er vi glade for å ha Ali kaffe med på laget.

Annonse:

Joh. Johansson Kaffe / Ali Kaffe er ny og viktig samarbeidspartner for klubben. Du vil heretter få Ali Kaffe i alle våre kiosker og på våre arrangementer.

Distriktsjef i Joh. Johansson kaffe, Tommy Ellstrøm er strående fornøyd med å kunne servere HamKam og alle kamerater kvalitetskaffe.

- Som lokal representant for Joh. Johannson Kaffe og Norges miljøvennlige kaffebrenneri er vi stolte over å bli samarbeidspartner for HamKam. Jeg gleder meg til se utviklingen og fremgangen til HamKam i eliteserien.

- Vi i Joh. Johannson Kaffe gleder oss over samarbeidet med HamKam. Her vil dere kunne få servert vår varme Ali Kaffe under kampene. Ali Kaffe er en blanding av Arabica-bønner fra Mellom- og Sør-Amerika med hovedvekt på Brasil. Arabica-kaffen anses som overlegen i smak og kvalitet, slik at du får en god smaksopplevelse mens du kvikner til, sier Elltrøm til hamkam.no

Ali Kaffe ble lansert i 1960. Joh. Johansson Kaffe holder til på Vestby i nye miljøvennlige fabrikk som ble ferdigstilt i 2020.

Mehran Amundsen-Ansari er strålende fornøyd med å kunne tilby publikum god kaffe, og er glad for at han nå daglig kan drikke kvalitetskaffe på travle arbeidsdager.

- Nå er vi glade for å ha skikkelig utstyr på plass på Briskeby sånn at vi kan servere våre trofaste publikummere og alle kamerater kvalitetskaffe. Også veldig gledelig at Joh. Johansson/Ali Kaffe har montert kaffemaskiner i våre klubbkontorer, sier en strålende fornøyd kommersiell leder. 

Kaffeavtalen

Vår nye satsing, Klubbkoppen passer godt med verdiene til Joh. Johansson Kaffe/Ali kaffe, da fokus på miljø og bærekraft står høyt. Det vil bli servert miljøvennlig kaffe i miljøvennlige kopper på Briskeby fremover. Lønnsomt er det også.

Les mer om hvordan du kan få HamKams klubbkopp HER

 

0148aedd-b982-4543-b20c-3fdcf1ff7e6e.JPG


 

Annonse fra Eliteserien: