Amalie Taraldsen i grønt og hvitt i 2024!

Amalie Taraldsen er klar for Kamma i 2024-sesongen. Med 42 kamper i 1.divisjon og 18 aldersbestemte landskamper, vil 2005-modellen forsterke troppen i kampen om opprykk.

Annonse:

Taraldsen kommer fra Tromsø, og spilte sine første kamper i toppfotballen for Fløya som nå går under navnet TIL2020. Etter 21 kamper for den gamle toppklubben, gikk turen videre til NTG Bærum. I løpet av de skoleårene har hun vært innom Toppserieklubbene Stabæk (2021) og Røa (2022), før turen gikk til 1.divisjonsklubben Grei, hvor hun også noterte seg for 21 kamper.

Hun var med HamKam Kvinner inn mot og under lagets treningsleir, ble utfordret i en forholdsvis ny posisjon og gled veldig godt inn i gruppa. Det er en anvendelig spiller med erfaring som nå kommer inn portene på Briskeby ifølge sportssjef Overmo:

- Amalie er en spiller vi har hatt i kikkerten lenge, tikker av på boksene vi har vært ute etter, og vi er veldig glade for at vi fikk på plass denne signeringen. Hun er svært rolig og god med ball, både teknisk og med et variert pasningsrepertoar, og er samtidig en solid duellspiller. 18 aldersbestemte landskamper, med de siste tre i slutten av 2022, og er nylig tatt ut i bruttotropp til Futsallandslaget. Det gir et bilde på kvalitet. Hun har spilt mest på midten, en del som spiss og noe stopper, men vi er sikre på at de kvalitetene hun innehar, vil kunne utvikle seg til å bli en meget god stopper fremover.

Amalie har ambisjoner, og er tydelig og reflektert på hvorfor hun nå har valgt å kle seg i grønt og hvitt:

- Jeg valgte HamKam fordi jeg fikk et veldig godt inntrykk av klubben, og ble tatt svært godt i mot av alle spillere og trenere. Det er en flott og profesjonell klubb som har stort fokus på spillerutvikling, og det passer meg perfekt. Sammen med mine nye kamerater ønsker jeg å bidra til at klubben tar nye steg i norsk kvinnefotball.

Vi ønsker Amalie velkommen til HamKam, og gratulerer med uttak til bruttotropp for Futsallandslaget!

Annonse fra Eliteserien: