Årets første tap for G19

HamKams G19-lag gikk på sesongens første tap i Interkrets A. Det ble til slutt mange mål og hente ut av eget nett:

Lyn 1896 FK G19 - HamKam G19 5-0 (4-0);

Kringsjå KG, 4. serierunde av Interkrets A 2023

Scoringer: 1-0 Martin Solli (27`), 2-0 Isac Barnett (67`), 3-0 Hanse Noor Toni (82`), 4-0 Martin Solli (88`), 5-0 Martin Solli (90`9

Dommer: Omed Swara, Bjørndal IF

Gult kort: Simon Aga Høivik (FK Lyn 1896 G19), Jesper Heggelund, Irfan Wafay, Erik Sagstuen Nysæther (HamKam G19)

Rødt kort: Ingen.

HamKam G19 (4-4-2); Lucas Berg Haagenrud - Gunnar Fleischer Eng, Julian Høsøien (Mads Orrhaug Larsen 64), Marcus Bretten Eriksen, Ole Utkilen Smaaskjær (Erik Sagstuen Nysæther 64) - Linus Odenrud (Emil Øverby 64), Enok Naustdal, Henrik Myklebust (Linus Odenrud 80), Oskar Stenberg Øien (Jesper Heggelund 46) - Irfan Wafay, Emil Stenberg Øien.

--------------

Det ble en tøff aften på Kringsjå sitt kunstgress for våre unggutter. Hjemmelaget tok tidlig tak i oppgjøret og ga det nesten ikke fra seg gjennom samtlige 90 minutter.

De skulle riktignok bruke mange sjanser før de fikk sitt fortjente ledermål. Martin Solli fikk rom og tid til å avslutte fra 20 meter. Den fant veien hele veien til nettet.

Lucas Haagenrud i Kamma-buret holdt bortelaget inne i kampen de siste minuttene av første omgang før gjestene fikk trille litt ball de siste ti, uten å skape noen målsjanser.

HamKam startet andre omgang bedre, men klarte ikke bryte ned et solid Lyn-forsvar.

Da Isac Barnett ladet kanonen og satte inn et frispark fra 25 meter 23 minutter før slutt falt ballongen sammen og Lyn hadde full kontroll de resterende halvdelen av andre omgang.

Før dommeren blåste av kampen hadde Hanse Noor Toni scoret på et hjørnespark og Martin Solli hadde fullført sitt hattrick.

På overtid skapte HamKam sine to største sjanser i oppgjøret, men en god stopper og en god keeper hindret Emil Øverby i å sette ballen over streken.