Årets første tap for rekrutt

VIDEO/BILDEGALLERI: HamKam-rekruttene slet med å omsette sjansene borte mot et hardtkjempende Kolbu KK-lag.

Kolbu KK - HamKam 2 2-1 (0-1);

4. divisjon, serierunde 5. Kolbu IPK.

Scoringer: 0-1 Selvmål (Eduards Daskevics) (20`), 1-1 Sivert Tallerud Bakkelund (46`), 2-1 Sivert Tallerud Bakkelund, straffe (48`).

Dommer: Vidar Hilmen, Øystre Slidre.

Gult kort: Håvard Myhre, Henrik Myhre, Lars Ødemark (Kolbu KK), Arne Westgaard (HamKam 2).

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-4-3); Lukasz Jarosinski - Arne Westgaard, Steinar Strømnes (Alexander Remy Bjørnhaug (46 min.), Thorbjørn Kristiansen - Farzam Dadras, Thomas Borza (Morten Bjørlo, 46 min.), Arne Hopland Ødegård, Eduards Daskevics - Jibril Antala Abubakar (Thomas Borza, 65 min.), Albert Berisha, Benjamin Thoresen Faraas (Julian Gonstad, 52 min.).

----------------------------

HamKam-rekruttene tok ledelsen etter tjue minutter etter at Eduards Daskevics benytter seg av farten sin på venstresiden. 19-åringen forsøker å finne Albert Berisha inne i feltet med et hardt innlegg langs bakken. Der kommer en uheldig Kolbu-forsvarer og sklir den inn i eget nett.

Etter pause snur Kolbu KK kampen på to minutter. Først misser HamKam-stopperne og Kolbu-angriperen scorer alene med Jarosinski, før de blir tildelt straffespark to minutter senere. Samme mann er iskald og setter ballen i mål fra ellevemeteren.

HamKam skaper flere store sjanser utover i andre omgangen uten å få noen uttelling.