Kristian Eriksen7

Årets spiller i OBOS 2021: Kristian Eriksen

Det kunne nesten ikke bli noen andre enn vår egen Kristian Eriksen da Årets spiller i OBOS 2021 skulle kåres. Kristian har en rørende og sterk historie som ble kronet med opprykk for favorittklubben og kultstatus i Fotball-Norge.

Annonse:

Det var en stolt og rørt Kristian som mottok prisen under Fotballfesten 2021.

- Hele 2021 har vært en drøm for både meg og klubben min. Vi har levert en veldig sterk sesong og både opprykk og denne prisen er begge store opplevelser for en Kamerat som meg, sier Eriksen som takket både familien og Vestenga barnehage i sin korte takketale.

Kamma-gutten vant prisen i sterk konkurransen med en annen nominert Kamma-kjenning, Simen Bolkan Nordli og ligaens toppscorer, Oscar Aga (Grorud).

- Det er deilig å kjenne at fotballinteressen og entusiasmen i idrettsbyen Hamar er tilbake. Det er mange som har ventet tålmodig på at Kamma igjen skal spille toppfotball på Briskeby. For en ekte HamKam-gutt som meg er dette en guttedrøm som endelig går i oppfyllelse, sier Eriksen som lover at spillertroppen vil være endre bedre forberedt i 2022 enn den var i 2021.

- Alle i hjemmegarderoben på Briskeby er enormt motiverte til å legge ned det som kreves for at HamKam skal bli å regne med i 2022. Vi gleder oss voldsomt, understreker Årets spiller i OBOS 2021: Kammas Kristian Eriksen. 

Annonse fra Eliteserien: