- Årsbeste

VIDEO/BILDEGALLERI: Tom Dent var godt fornøyd med prestasjonen på Heggeriset mandag kveld:

Engerdal - HamKam 2 0-6 (0-1);

Heggeriset, 18. serierunden av 4. divisjon 2022

Scoringer: 0-1 Enok Naustdal (7`), 0-2 Benjamin Thoresen Faraas (55`), 0-3 Halvor Rødølen Opsahl (58`), 0-4 Benjamin Thoresen Faraas (66`), 0-5 Julian Gonstad (76`), 0-6 Jonas Rasen (90`).

Dommer: Morten Libekk Amrud, Lunner FK

Gult kort: Emil Sildnes (HamKam)

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-5-2); Lars Larsson Jendal - Kristoffer Ring Voldhagen (Jonas Rasen 83), Halvor Rødølen Opsahl, Thorbjørn Kristiansen - Jonas Rasen (Oskar Stenberg Øien 77), Emil Sildnes, Arne Hopland Ødegård (Oskar Sangnes 69), Enok Naustdal (Leo Utkilen 77), Benjamin Thoresen Faraas - Julian Gonstad, Yuriy Yakovenko (Kristian Nordbye 69).

-----------------

Enok Naustdal sørget for en fin start for bortelaget på naturgresset i Engerdal. Et innlegg fra høyre blir klarert via hodet til en Engerdal-forsvarer. Ballen lander i føttene til Florø-væringen. Unggutten som ble 17 år i går er iskald og smeller ballen i nettet bak en sjanseløs Engerdal-keeper.

Det ble også beholdningen de første 45 minuttene på Heggeriset til tross for et godt spillemessig overtak for grønnbuksene.

Etter pause ble det mer sving over sakene. En opplagt Benjamin Thoresen Faraas øker ledelsen til 2-0 etter å ha fintet vekk tre forsvarere før han skyter ballen i nærmeste kryss med venstrefoten.

Kort tid etter finner en dødball fra Emil Sildnes veien til Halvor Rødølen Opsahl inne i feltet som bredsider ballen i nærmeste hjørnet.

Benjamin Thoresen Faraas var ikke ferdig med dribleshowet for kvelden med 2-0-scoringen. Flisa-gutten som fylte 17 år forrige uke fikk ballen ute på venstre. Høyrebacken til Engerdal ruset ut og ble førstemann i pølsebua før Benjamin ser høyre midtstopper komme som neste mann. Benjamin tråkker rolig på ballen og ser Engerdals nummer fire skli elegant forbi og stiller seg i den samme køa før 17-åringen triller ballen enkelt i lengste hjørnet og sørger fo 4-0 ledelse.

Julian Gonstad ville også være med på leken. Unggutten fra Skreia mottar ballen fra en motstander før han setter ballen sikkert alene med keeper.

Det hele skulle krones med det som kanskje ble dagens flotteste mål på Heggeriset. Jonas Rasen som kom inn igjen sju minutter før slutt etter å ha fått hvile i fem minutter tok frisparket han selv skaffet 23 meter fra målet.

Hamar-gutten gikk for skudd. Ballen finner veien til nærmeste kryss. Og da snakker vi oppe i vinkelen. Ballen treffer både tverrliggeren og stanga samtidig før det blir nettsus, til stor glede for de hvite og grønne.