Arzani: - Drømmer om a-lagsfotball

Davod Arzani (19) forlenger kontrakten sin med HamKam. Han har nå kontrakt ut 2022.

Annonse:

Davod Arzani kom til HamKam G19 fra Moelven før 2018-sesongen. I løpet av 2019-sesongen ble han tatt opp på a-laget til HamKam, hvor han står med 2 offisielle kamper.

Venstrebacken gleder seg til å komme i gang med 2021-sesongen etter en tøff sesong som nylig er avsluttet:

- Grunnen til at jeg forlenget kontrakten er på grunn av at jeg alltid har hatt en drøm om å spille for HamKam sitt a-lag siden jeg var liten gutt i idrettsparken i Moelv. 2020-sesongen ble en tøff erfaring for min egen del, med lite spilletid og mye trening. Jeg er veldig takknemlig for at klubben ønsket å forlenge med meg, innleder unggutten.

19-åringen ser frem mot en spennende fremtid i HamKam.

- Jeg ser klubben har noe veldig spennende på gang og ønsker selvfølgelig å være en del av det, forteller Arzani før han forteller om fokuset fremover:

- Hovedfokuset mitt nå er å utvikle meg så mye som mulig slik at jeg i fremtiden kan være en viktig spiller for HamKam. Målet er at det skal skje i løpet av kontraktsperioden jeg nå går inn i, avslutter Davod.

Sportssjef Espen Olsen er glad for å få med unggutten videre de kommende sesong. Olsen har lagt en plan:

- Vi har trua på Davod. Vi ser for oss å gi han bedre matching og seniorerfaring ved å låne han ut til en klubb som gir han bedre matching enn fjerde divisjon. Da vil han komme tilbake som en toppspiller og klar for a-lagsspill i HamKam, forteller Olsen.

Annonse fra Eliteserien: