Avslutter samarbeidet etter sesongen

Kevin Knappen og HamKam Fotball avslutter samarbeidet etter årets sesong.

Annonse:

Det har de siste månedene pågått en prosess der det har vært flere samtaler mellom Kevin Knappen og klubben angående veien videre. Det har vært bra og konstruktivt hele veien og på bakgrunn av disse samtalene så har klubben besluttet at vi ikke forlenger den nåværende kontrakten med Kevin Knappen og avslutter dermed samarbeidet etter årets sesong.

Kevin Knappen erstattet Kent Bergersen etter den syvende serierunden borte mot Brumunddal i PostNord-ligaen i 2016 og står med 68 seriekamper som HamKam-trener. På de kampene har HamKam vunnet 41 kamper, spilt uavgjort i 13 kamper og tapt 14 av dem. I cupen har HamKam spilt 5 kamper under Knappens ledelse og endte der med 3 seiere og 2 tap, deriblant fjerderunde-tapet borte mot Start i straffesparkkonkurranse. 

I 2016 endte vi på andreplass bak Elverum. I sesongen etter rykket HamKam opp til OBOS-ligaen etter imponerende 21 seiere, 2 uavgjorte og 3 tap på 26 kamper.

- Vi ønsker å takke Kevin for den jobben han har lagt ned for å få HamKam tilbake til toppfotballen. Samtidig ønsker vi å rose Kevin for håndteringen av denne prosessen som nå har pågått de siste månedene, forteller daglig leder, John Anders Rise.

- Alt fokus til Kevin, en samlet spillergruppe og klubben er rettet mot serieavslutningen. Vi skal avslutte en tett og jevn sesong med flest mulig trepoengere, avslutter John Anders.  

Annonse fra Eliteserien: