Avsluttet bortesesongen med iskald berg-og-dalbane

(KFUM - HamKam 7-9): Gradestokken på Ekeberg viste en plussgrad, men kan umulig ha snakket sant. Årets klart kaldeste kamp, men lagene bestemte seg likevel for å lage et oppgjør som minnet om en bitende kald berg- og dalbanetur. Og vi elsker jo alle slike turer og kamper.

Annonse:

Å påstå at det var lange køer av mennesker som ville oppleve denne turen og kampen på Ekeberg, er å dra det i lengste laget. Men vi som var der fikk en kamp vi sjelden ser.

Hjemmelaget nærmet maltrakterte Kamma innledningsvis. Alt hjemmelaget forsøkte på blåste inn bak en fortvilet keeper-debutant Elias. I løpet av noen minutter ledet vertene helt fortjent 4-1.

FORVANDLINGEN
Like plutselig begynte også gjestene å spille fotballen til hverandre, de trillet ball og scoret mål. Til pause var 4-1 til hjemmelaget snudd til 5-4 til gjestene, som like godt la på til 6-4 etter pause. Det var nesten så det kilte i magen på de som har et hjerte for Hamar-gjengen.

Da suste derimot Kamma inn i dal-delen av turen, mens Kåffa klatret opp på nærmeste berg, scoret tre på rad og i løpet av noen kule minutter ledet de 7-6.

SLUTTSPURT
Hjemmefansen hadde knapt nok rukket å få av seg polvottene for å klappe for hjemmeledelse, før Kameratene fra Hamar tråkket gassen i bånn, dunket inn tre nye scoringer og jublet av glede da dommeren blåste av kampen. Mesteparten av gleden mest for at de endelig kunne løpe inn i garderoben og ta en fortjent og varm dusj.

- Det gikk fint fram til pause, men etter pause var jeg stivfrossen på beina, oppsummerte Tommy med et ansikt som var så kaldt og stivt at han nesten ikke klarte å prate.

ELIAS OVERBEVISTE
Keeper-debutant Elias så ganske mørkt på livet mellom stengene innledningsvis, men avsluttet kampen med en en-håndsredning i verdensklasse. Hvordan og hvorfor den hånda kom opp så kjapt er det knapt mulig å forklare, selv om den ondeste av de onde tungene mente at hånda kom opp fordi Elias kjente og ville hilse på en som passerte på gangstien bak målet. Redningen var uansett dagens store prestasjon!

Disse avsluttet bortekampene denne sesongen med et besøk på Ekeberg: Elias, Kim, Andre, Andreas, Etienne (4), Rambo (3), Eirik (1), Kussai, Aleksander (1), Tommy.

 

Annonse fra Eliteserien: