Avsluttet sesongen med høstens vakreste eventyr

Kamma har jobbet, slitt, smilt og glist i hele år. Sportslig har sesongen vært omtrent som vi kunne forvente og avslutningen på Intility ble akkurat slik vi hadde håpet. En seier, to tap, strålende innsats og flott stemning blant alle seks lagene.

Annonse:

Østlandsligaen ble avsluttet med at lagene som ble nummer 3, 4 og 5 i de to avdelingene møttes til miniturnering på flotte Intility i Oslo. Rammen rundt arrangementet var fantastisk og lagene hadde bestemt seg for å gjøre denne fredagen til en flott fotball-dag.

Allerede under de første kampene ble det klart at det var seks ganske jevne lag som skulle spille mot hverandre, og at denne formen for sluttspill gir masse fotball, mestring og glede for samtlige.

For Kamma sin del var interessen rundt turneringen stor og 13 spillere representerte grønnbuksene på en fortreffelig måte. Hans Jørgen spilte sine aller første kamper for HamKam denne ettermiddagen og da passet det  perfekt at nettopp han laget kampens eneste mål i åpningskampen mot Vålerenga.

Mot LSK i kamp nummer to var Løse Fugla fra Åråsen et lite hakk bedre enn Kameratene, som tapte knepent 2-1.

I årets siste konkurranse-kamp spilte Moss og HamKam om 3. og 4. plassen. Kråkene fra Melløs vant 3-1 i en ganske jevn kamp og gjengen fra Hamar reiste fornøyd hjem etter tre fine kamper.

Disse 13 avsluttet sesongen i Oslo:
Steffen, Matias, Andre, Andreas, Kim, Elias, Aleksander, Hans Jørgen (1), Tommy (1), Daffi, Pål (1), Rebecka og Amalie.

Intility2.jpg

Trener-Kai

 

Annonse fra Eliteserien: