Bak resultatene ligger heldigvis gullet

Det var en dag hvor det meste gikk på tverke sportslig, men det var også en tur som var bortimot perfekt på alle andre måter. Så da velger vi å kalle turneringen i Molde for en suksess vi alle kommer til å huske lenge.

Annonse:

Kamma-gjengen kunne valgt å være grinete for å tape åpningskampen 1-3 mot Aalesund, men vi velger heller å sette fokus på turen med buss gjennom Romsdalen. Fantastisk utsikt, vakre bilder på telefonen og minner for livet.

Den sammen gjengen kunne valgt å være pottesure etter 2-3 mot Ranheim, men vi velger heller å kjenne på ren velvære på Seilet hotell, maten vi fikk servert, utsikten fra rommene våre og den periodevis sjarmerende snorkingen fra nabosenga.

Vi vet om flere som ville blitt mørke i blikket over å tape 3-5 mot Molde, etter å ha ledet med to mål, men da trøstet vi oss en en fantastisk frokost-buffet på hotellet, hvor vi i en kort periode fikk leve et luksusliv som fotballproffer.

Da det fjerde tapet - av fire mulige - kom med 2-3 mot Kristiansund, måtte vi jobbe litt med humøret innad i laget, men på en annen side sørget sisteplassen for at vi fikk tidlig avreise fra Molde og vi rakk fram til Lesja før vegen like etter ble stengt for tyngre kjøretøy. Sjelden har det å tape vært så flaks.

Nå vil noen helt korrekt påpeke at dette så langt er en fjærlett fotballfaglig analyse fra lagets øverste leder, men mannen bak tastaturet mener likevel at det er alt annet enn fotball som avgjør om en slik langtur blir en suksess. Om vi i tillegg til alt det vi opplever sammen også vinner fotballkamper er jo det med på å gjøre noe bra enda bedre, men samtidig er på langt nær noen knepne tap nok til å smadre totalinntrykket.

Vi kan stolt legge til at vi spilte alle fire kampene med "to fulle rekker", hvor hele laget byttet hver eneste gang. Alle var med og alle fikk muligheten til å bidra like mye. At vi ikke herjet på banen spiller langt mindre rolle.

Likevel må det legges til at kommentarene i dusjen var selvkritiske hos flere. Å tape alle kampene var i meste laget for flere av oss, heldigvis. Da har vi masse å trene for framover.

Den mest kritiske til sin egen innsats var debutant Magnus, som ble lagets toppscorer i turneringen. Han oppsummerte sin egen innsats ufortjent kritisk, men ganske morsomt:

"Det spilte ingen rolle om jeg førte ballen mot ei bøtte, eller en motstander - jeg mistet den uansett," konkluderte toppscoreren.

Disse representerte HamKam på en fantastisk måte i Molde: Kjell, Kristoffer, Kim, Aleksander, Andre, Eirik (1), Morten, Magnus (3), Tommy (1), Pål (2), Andreas, Dawiit (1) og Amalie.

Trener-Kai

NB! Lørdag 23. oktober spiller HamKam flomlyskamp mot turneringsvinner Ranheim på Briskeby klokka 18.00. Banden stiller med både supportere og bluss, Kamma lover speaker, musikk og rock'n roll. Kommer du også? Det hadde vi på Gatelaget satt veldig stor pris på.

 

 

Annonse fra Eliteserien: