"...ballen går fra mann til mann i HamKam, HamKam, HamKam."

(KFUM - HamKam 3-17): Selv de som kun kjenner HamKam litt har hørt klubbens nasjonalsang; "Der hvor Ham-Kam-gutta er". På Ekebergsletta onsdag formiddag spilte Gatelaget nøyaktig slik klubbsangen forteller vi skal gjøre. Ballen gikk fra mann til mann veldig ofte og sletta på Ekeberg har sjelden vært stort vakrere for Kamma.

Annonse:

HamKam forsøker å være lite opptatt av å telle både mål og poeng. I perioder med mange og store tap har det vært klokt, og vi har mange ganger tidligere vært på KFUMs side av sluttresultatet. Derfor vet vi også at Kåffa kommer kraftig tilbake etter et tap, slik HamKam gjorde denne gangen.

SPILLEGLEDE
Men akkurat denne onsdagen var spillerne på HamKam like vakre som de nye draktene og laget spilte så fin fotball at det var en fryd å se på. For denne gangen kunne støtteapparatet stå i ro og nyte god fotball og blide Kamma-spillere.

Mål-Pål.
Mål-Pål.

Starten på kampen var formidabel for gjestene fra Hamar. Laget spilte med den kombinasjonen alle lag leter etter; konsentrerte og lekne spillere med lave skuldre. En kraftfull kombinasjon,

Spillet og kombinasjonene ga resultater og scoringer stadig vekk, uten at noen på bortelaget sluttet å verken løpe eller spille klokt.

AMALIES FØRSTE
Halvveis valgte Eirik å spare en sliten lyske, uten at det bremset HamKam nevneverdig. Til tross for det scoret hjemmelaget tre smellvakre scoringer og den siste halve time ble veldig lenge jevn og fin, før Kamma avsluttet kampen med både stil og noen kjappe scoringer.

Å trekke fram noen spesielt etter en slik kamp er selvsagt bare tøys, men vi velger oss likevel Amalies første scoring noensinne for HamKam. Skuddet var følsomt, buen på ballen var perfekt og som alle vet er det alltid ledig i krysset. Det visst også Amalie da hun laget målet som skapte desidert mest jubel på og utenfor banen. Og det er jo slike mål, slike følelser og stolte øyeblikk sammen som gjør fotball så spesiell. 

Peter farlig frampå.
Peter farlig frampå.

KÅFFA IMPONERTE
Våre gode venner fra Kåffa mistet aldri humøret i løpet av kampen og viste en imponerende lagmoral. Den kan vi alle lære mye av.

Disse stolte Kamma-spillerne var i Oslo: Kjell, Kim, Matias, Eirik (2) Elias (3), Dawiit (2), Pål (5), Peter (3), Rune (1), Amalie (1).

NB! HamKam vant også 4-3 i kampen om Fairplay-poeng. 

Trener-Kai

 

Annonse fra Eliteserien: