Banken tilbake på Briskeby

Sparebank 1 Østlandet og HamKam er Kamerater!

Annonse:

HamKam ønsker en god og viktig lagkamerat velkommen tilbake!

Daglig leder i HamKam,  Bent Svele,  gleder seg til å utvikle samarbeidet med Sparebank 1 Østlandet. Begge parter er enige om at Bærekraft alltid skal ligge til grunn for felles vedtak og målet er å stimulere tiltakene som gjøres i HamKam til det beste for alle i regionen.

Sparebank 1 Østlandet samarbeider med Vipps om å tilby enkel handel fra mobilen.
Sparebank 1 Østlandet samarbeider med Vipps om å tilby enkel handel fra mobilen.

– HamKam er et fyrtårn som står stødig midt i Hamar. Det er her ungene nå drømmer om å få spille og det er godt å igjen kunne se begeistrede barn og unge juble på Briskeby.  Reisen videre ønsker vi å være med på, sier en entusiastisk Espen Wold i Sparebank 1 Østlandet.

VIPPS QR-kode

Et første initiativ er å videreutvikle bruken av hurtigkasse ved hjelp av en QR-kode og Vipps.  2000 klistremerker er plassert på stolryggene over hele Briskeby. Prøver du å scanne QR-koden øverst i denne artikkelen vil du komme til årets "Jeg er Kamerat"-kampanje. Det er bare å prøve....

QR på armen

Rask handel med Sparebank 1 Østlandet og Vipps, direkte fra vår spillerdrakt.
Rask handel med Sparebank 1 Østlandet og Vipps, direkte fra vår spillerdrakt.

Sparebank 1 Østlandet er i samarbeid med Vipps en av våre draktsponsorer for sesongen 2022. På vår venstre arm vil du nå finne en snarvei til gode tilbud fra HamKam.

Et dusin samarbeidsklubber

Våre samarbeidsklubber blir som en del av avtalen invitert som gjester til hjemmekamper. I og med at Sparebank 1 Østlandet er sponsor for et dusin av disse klubbene er det naturlig å gjøre noe sammen. Dette betyr at enda flere nå vil få muligheten til å oppleve Eliteserien på Briskeby.

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: