Benjamin Thoresen Faraas solgt til Club Brugge

Onsdag ettermiddag ble det klart at Benjamin Thoresen Faraas valgte å takke ja til en kontrakt med Club Brugge til 2026:

Annonse:

Etter 29 kamper for HamKams a-lag, 8 mål og 2 målgivende skal Flisa-gutten prøve lykken som utenlandsproff. Club Brugge er en klubb som har fulgt unggutten lenge, og i forrige uke ga HamKam tillatelse til å reise ned og se på forholdene og høre hva de mørkeblå fra Belgia hadde å si.

Det endte med kontraktunderskrivelse for den unge, talentfulle og flotte unggutten fra Flisa.

- Jeg ønsker å takke Flisa som utviklet meg i ung alder og sendte meg videre til HamKam. De to årene jeg har hatt i HamKam har vært helt fantastiske, blitt kjent med mange nye ålreit personer og mange nye relasjoner som jeg kommer til å ta med videre, forteller Benjamin etter at overgangen var et faktum.

Benjamin fikk også et nært og godt forhold til BriskebyBanden, noe han setter ekstra stor pris på.

- Jeg husker spesielt godt den første starten jeg hadde i Eliteserien mot Godset. Da sang BriskebyBanden navnet mitt, og da må jeg ærlig innrømme at jeg fikk frysninger på hele kroppen. Ønsker å takke supporterne veldig for støtten jeg har fått, forteller en stolt unggutt før han fortsetter:

- Jeg ønsker også å takke spillergruppa, som jeg kommer til å huske resten av livet. Setter også enormt stort pris på trenerteamet som har hatt troa på meg og latt meg spille. Det må dere vite.

- Dette er ikke noe farvel. Dette er på gjensyn, avslutter den sympatiske angrepsspilleren.

Vi ønsker deg masse lykke til videre, Benni.  På gjensyn.

Noen bilder fra signeringen:

Annonse fra Eliteserien: