Bertel O. Steen Hamar er kamerater

Den tradisjonsrike bilforhandleren har inngått samarbeid med HamKam.

Annonse:

Du har kanskje sett Kia EV9 med kamerater-profilering i distriktet? Det er fordi vår lokale forhandler Bertel O. Steen er kamerater.

Anders Hage, daglig leder og Simen Overmo, Salg- og markedssjef i Bertel O. Steen Hamar er samstemte om viktigheten av samarbeidet og hvor hjertene ligger.

- Bertel O. Steen Hamar ønsker alltid å være offensive i vårt eget lokalmarked. Vi har stor tro på det å samarbeide med HamKam for økt synlighet og vi ønsker å være en del av kameratene i HamKam. Vi setter pris på HamKams velvilje til å finne gode løsninger og håper vårt samarbeid vil være fruktbart for begge parter.

HamKam i hjertet

- Andre ting kan endres, men man får ikke endret på at hjertet banker for grønt og hvitt. Vi ser på HamKam som en meget lukrativ merkevare som vi også sponser med hjertet. Vi ser frem til å dyrke vårt kameratskap og gleder oss til å hjelpe alle grønn-hvite med nye biler fra Mercedes-Benz, Peugeot og KIA, sier duen. 

Mehran Amundsen-Ansari er strålende fornøyd med å ha Bertel O. Steen med på laget.

- Bertel O. Steen og HamKam står for mange av de samme verdiene. Det er også veldig gledelig at de er ekte kamerater, også i hjertet. Vi er stolte av å inngå et samarbeid med en ledende og viktig aktør i bilbransjen. Vi kommer til å samarbeide om flere aktiviteter fremover, og gleder oss veldig til dette kameratskapet , sier en fornøyd kommersiell leder og legger til:

Er du på utkikk etter ny bil? Ja - da må du ta kontakt med gjengen i Bertel O. Steen på Hamar

Annonse fra Eliteserien: