Frederik og Øystein

Betong Øst er med videre

Betong Øst og HamKam har vært kamerater i årevis. Nå forlenges kameratskapet.

Annonse:

Betong Øst ble ble etablert for over 25 år siden og er en videreføring av Kongsvinger Betong og NorBetong AS. Selskapet har røtter helt tilbake til 1965. I dag er Betong Øst en ledende aktør både lokalt og på landsbasis.

- Betong Øst er en stolt kamerat. HamKam og idretten i Hamar er viktig for byen og utviklingen. Hamar er og forblir et viktig marked for Betong Øst, og med et tjuetalls lokale ansatte er naturligvis HamKam noe som ofte diskuteres i lunsjpausene.

Uavhengig av opp- og nedturer så skal vi være en støttespiller til denne fantastiske klubben

— Øystein Bækkelien
- Vi vi deler både oppturer, nedturer og påfølgende nerver og engasjement, sier daglig leder i Betong Øst, Øystein Bækkelien.

Klubbens partneransvarlig, Frederik Garshol er strålende fornøyd med å ha med en så viktig partner videre.

- Betong Øst er en ekte kamerat. De har stått sammen med oss i mange år gjennom tykt og tynt, og det er derfor gledelig at vi fortsatt har et godt forhold og videre samarbeid også i oppgangstider, sier Garshol.

Betong Øst er en viktig lokal aktør, og er også viktig for flere lokale klubber. Dette bildet er fra cupkampen mot Ridabu tidligere i vår.
Betong Øst er en viktig lokal aktør, og er også viktig for flere lokale klubber. Dette bildet er fra cupkampen mot Ridabu tidligere i vår.

 

Annonse fra Eliteserien: