Bli enda bedre kjent med klubben vår

Seriestart er rett rundt hjørnet og i tida framover ønsker HamKam å by på seg sjøl i alle kanaler og på alle plattformer. For å få til det har HamKam engasjert byens beste penn, Mattis Røhne, som sammen med Kai Kristiansen og Robert Ulven Kvålshagen skal by på godt lesestoff og korte videosnutter.

- Vi ønsker å åpne opp klubben enda mer, våge å by mer på oss sjøl og presentere profilene vi har i klubben. Det er masse spennende som skjer og vi ønsker at alle Kamerater får tilgang til det aller meste, sier daglig leder Bent Svele, som kan love en rekke med gode saker i tida framover.

- Mattis Røhne er pensjonist, men har sagt ja til å hjelpe oss, slik han gjorde da han laget en strålende HamKam-avis forrige sesong. Med seg på laget har han med seg Kai Kristiansen som skribent, mens Robert Ulven Kvålshagen har kontroll på publiseringsplanen på de ulike plattformene, sier daglig leder, som er førstemann ut i en lengre sak som publiseres i morgen (onsdag).

Dersom noen av klubbens mange Kamerater har ønsker om hva og hvem dere vil lese om - ta kontakt med Robert eller Kai: [email protected] eller [email protected]


Annonse fra Obos-ligaen: