Bli med og støtte kvinnene i Målklubben 2024!

Snart er Briskeby klar for ny sesong og nye scoringer. Bli med i Målklubben 2024 og støtt jentene i sin opprykkskamp. Valgfritt beløp pr scoring!

Annonse:

20.april sparkes sesongen i gang for HamKam Kvinner. De serieåpner borte mot Sarpsborg 08, og spiller første hjemmekamp helga etter, den 27.april. Da kommer fjorårets 1.divisjonslag på besøk, og to relle kandidater til å sikre opprykk for 2024-sesongen.

Årets seriespill i 2.divisjon Kvinner består av tre avdelinger på 10 lag. Det beste laget i hver avdeling rykker direkte opp, mens det blir kvalikspill på lagene som havner på andreplass. Mens man i fjor spilte 26 kamper, skal det hele avgjøres på kun 18 kamper i år. Det er derfor å anta at det blir utfordrende å score like mange mål som i fjor – men jentene skal gjøre et realt forsøk!

Bidra til like muligheter ved å støtte HamKam Kvinner med en sum pr. scoring i sesongen 2024. Firmaer faktureres etter endt sesong. Privatpersoner registrerer et betalingskort og trekkes månedlig basert på antall scoringer. Alle privatpersoner er med i trekningen av flotte premier - hver måned. Hovedpremien etter endt sesong er et gavekort på CC på 2.500 kr.

Støtt HamKam Kvinner 

Annonse fra Eliteserien: