Bouvet

Bouvet, HamKam og Elverum med historisk avtale

Annonse:

- Samarbeid på tvers av idretter og næringsliv viser potensialet i å dyrke arenaer for kompetansedeling og nettverksbygging, mener kommersiell leder i HamKam, Mehran Amundsen-Ansari. Nå har HamKam fotball og Elverum håndball sammen inngått en historisk avtale med Bouvet.

Bouvet sin visjon: Vi skal bygge fremtidens samfunn. Derfor er det naturlig for oss å se til idretten og hvilke aktører som virkelig bidrar i lokalsamfunnet. HamKam fotball og Elverum håndball representerer to sterke aktører som fronter fellesskap og samarbeid som viktige faktorer for å skape verdi og resultater – dette er det veldig lett å kjenne seg igjen i, sier Stian Andrå i Bouvet.

Vi i Elverum håndball er glade over at Bouvet velger at gå inn som vår samarbeidspartner. Vi arbeider hele tiden med å få med spennende bedrifter som kan styrke vårt nettverk. At Bouvet samtidig går inn i HamKam, synes jeg både er veldig spennende og riktig, da nettverket rundt Innlandets flaggskip i fotball vi være et veldig bra sted å være framover, mener Elverums Kalle Björkman, og legger til at avtalen er en spennende start på felles samarbeidsmuligheter. 

HamKam Fotball og de andre topplagene i Hamar er også i gang med å finne både arenaer og samarbeidsprosjekter klubbene kan samarbeide om, og Ansari-Amundsen håper at avtalen med Bouvet, HamKam og Elverum håndball kan inspirere og motivere til likende samarbeid på tvers av klubber og idretter.

- Denne avtalen håper vi kan være starten på flere liknende avtaler. Alle vi i de lokale toppklubbene sørger for et bredt tilbud til alle som er glad i god idrett. Summen av alle lokale klubber og prestasjoner kan føre til at stadig flere samarbeidspartnere ønsker å være med på mer av moroa, smiler Amundsen-Ansari.

Om Bouvet

Bouvet er samfunnsbyggere!

Bouvet etablerte seg på Innlandet i oktober 2023, og er støtter utviklingen av flere sentrale bransjer som representerer mangfoldet som finnes i næringslivet på Innlandet.  Ved å være rådgiver, designe og utvikle funksjonelle teknologiske løsninger, går vi foran og bygger fremtidens samfunn. Dette gjør vi i nært sammen med våre kunder. Vår ambisjon er å være det mest troverdige konsulentselskapet med de mest fornøyde medarbeiderne og kundene.

 

Kom24.no har også omtalt saken.

Annonse fra Eliteserien: