HamKam Gatelaget, Lørenskog

Brennhet borteseier

(HamKam - Lørenskog 1-12): Det så ikke alltid like ryddig ut, men det var 11 Kamma-spillere som jobbet sokkene av seg på glovarme Briskeby. Da spiller det mindre rolle at kampen var akkurat slik bildet viser: noen dekket egen keeper, andre snudde rumpa til og noen holdt fokus. Summen av alt dette: fortjent borteseier.

Annonse:

- Du kjefter altfor lite! Hva har skjedd med deg egentlig?

Dommen og spørsmålet fra Aleksander til trener-Kai var både direkte og godt ment. Med glimt i øyet mente Aleks at mangel på tydelige beskjeder fra linja var med på å avgjøre kampen.

- Det skal både kjeftes lenge, høyt og godt for å snu 1-12 til seier, men jeg skal love å være sintere neste gang, kommenterer treneren og ga Aleks en klapp på skulderen og en high five.

Begge var enige om at gjestene fra Lørenskog var både kvikkere, bedre og smartere enn hjemmelaget, men å tape mot et bedre lag er noe Kamma-spillerne både er vant med og ikke minst tåler ganske godt.

TØFT, MEN KULT
- Nå har vi hatt tre tøffe hjemmekamper mot LSK, Stabæk og Lørenskog, men vi har klart å komme oss gjennom disse kampene på en fin måte. Vi har tapt alle tre, men humøret og tonen i gjengen vår har vært veldig fin. Slik var det også i dag og allerede nå har vi begynt å glede oss til å møte Lyn i Oslo om et par uker, sier Pål i garderoben etter kampen.

Mot Lørenskog gledet alle seg til å se Dawiit tilbake på Briskeby, etter et par måneder på Trandum. Emilie var også tilbake etter en liten skade og rutinerte Morten var igjen med på kamp igjen. Veldig gledelig alt sammen. I tillegg er det flere spillere som har vært med på treninger de siste ukene og som sakte, men sikkert begynner å nærme seg å være kvalifisert til å spille kamper også.

23 NYE
- Reglene for å spille kamper er enkle og få i Kamma-troppen. Det handler kun om antall treninger. Trener spillerne lenge nok og stabilt nok, er kamptilbudet åpent for alle. I øyeblikket er de fire-fem som klorer på garderobedøra for å få spille kamp og det forundrer ingen om en håndfull debutanter dukker opp på kampene framover, sier Kristiansen som forteller at 23 helt nye spillere har dukket opp på trening så langt i år.

TUNGT OG VARMT
Oppgjøret mot Lørenskog ble aldri spennende, men varmen gjorde det en skikkelig tøff utfordring for begge lag. Gjestene scoret sju før pause, fem etter, mens Kamma nøyde seg med Rebeckas nettkjenning før pause. 

Spissen hadde egentlig ikke tid til å til å spille kamp, men klarte å få presset inn en omgang mot Lørenskog før hun måtte storme ut av stadion for å rekke en viktig avtale. Deilig at slik fotballglede blir belønnet med gode opplevelser.

Disse 11 spilte mot Lørenskog: Eliaz, Kim, Andreas, Aleksander, Emilie, Daffi, Pål, Johannes, Dawiit, Morten og Rebecka (1).

 

 

Annonse fra Eliteserien: