Brennhete Enkerud med to mål

VIDEO: Hør hva tomålscorer, Jonas Enkerud sier om dagens kamp og sine to mål. I tillegg tok vi en prat med prøvespiller, Tobias Bjørnebye og hovedtrener, Gaute Helstrup.

Tromsdalen - HamKam 2-5 (2-2)

HamKam med fem nettkjenninger i dagens treningskamp mot Tromsdalen i Marbella. Jonas Enkerud x2, Emil Sildnes, Jean Alassane Mendy og et selvmål fra TUIL sørget for målene.

Først tok Tromsdalen ledelsen etter 8 minutter før Jonas Enkerud headet inn et godt innlegg fra Rubén Alegre Guerra etter 18 minutter. Femten minutter senere var samme mann på plass igjen når han fikk foten på et godt innlegg fra Petter Vaagan Moen. Kun sekunder før pause utliknet Tromsdalen og lagene gikk til pause på stillingen 2-2.

HamKam gjør mange bytter i pausen. Innbytter Kristian Lønstad Onsrud fører ballen gjennom straffefeltet og slår inn fra venstre, treffer en TUIL spiller og ballen triller over streken etter 70 minutter og HamKam tar nok en gang ledelsen. Etter dette ser ikke HamKam seg tilbake og både Emil Sildnes og Jean Alassane Mendy er iskalde alene med keeper før dommeren blåser sluttsignalet. Dermed vinner HamKam komfortabelt 5-2 mot divisjonskollega Tromsdalen.

HamKam startet med følgende 11: Lukasz Jarosinski - Steffen Skogvang Pedersen, Jacob Egeris, Patrick Alfei Sæbø, Rubén Alegre Guerra - Jonas Enkerud, Tobias Bjørnebye, Markus Solbakken, Petter Vaagan Moen - Petter Mathias Olsen - Ole Erik Midtskogen.

Inn kom: Odmar Færø, Hans Norbye, Davod Arzani, Luca Taouss Sveen, Abubakar Ibrahim, Lars-Gunnar Johnsen, Kristian Lønstad Onsrud, Emil Sildnes, Jean Alassane Mendy.