Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Nicholas Hagen - Sam Rogers, Steinar Strømnes, Hasan Kurucay - Aleksander Melgalvis, Kristian Eriksen, Kristian Lønstad Onsrud, Morten Bjørlo (Halvor Rødølen Opsahl, 85 min.), Niklas Rekdal (Davod Arzani, 77 min.) - Theo Bair (Emil Sildnes, 70 min.), Jonas Enkerud.

---------------------------

Flere hundre supportere fra Hamar var til stede på Jessheim stadion fredag kveld og alt var duket for festfotball under flomlysene. Festfotballen uteble selv om begge lag hadde hver sine farligheter.

Hjemmelaget fra Ullensaker tok kommandoen i starten av oppgjøret, men fra tjue minutter og ut kampen er det gjestene som styrer og kort tid før pause får Sam Rogers kampens største stolpe på bakerste stolpe hvor amerkaneren får headet ballen mot mål. Keeper Hagerud får reddet den.

I andre omgang kjører gjestene oppgjøret, men sliter med å trenge gjennom et kompakt Kisa-forsvar. Like før slutt slo Davod Arzani et god innlegg på dødball fra høyre korridor. Der er Hasan Kurucay nære på å møte ballen på bakerste. Ballen sklir dessverre utenfor stolpen og oppgjøret ender 0-0.