Akillas

Spleis for Akillas

BriskebyBanden har opprettet en spleis for å gi noe tilbake til Akillas sin familie.

Annonse:

Akillas kom til Norge for å jakte drømmen som profesjonell fotballspiller, og å kunne forsørge en hardt prøvet familie i Elfenbenskysten. Den drømmen fikk en brutal slutt, og BriskebyBanden ønsker derfor å samle alle gode krefter til en innsats som gir noe tilbake til en familie som bidro med det kjæreste de hadde, og en som bar deres håp om en bedre framtid.

Bidra til spleisen her

Onsdag 28. februar mottok vi alle den tragiske beskjeden om at Archange Defringan Mondouo - Akillas, var gått bort, kun 19 år gammel.

Supporterleder for Simen Brænden Mortensen er sammen med resten av supporterne og fotball norge svært preget etter budskapet.

- Den tragiske bortgangen til Akillas kom som ett sjokk for alle som er glad i Ham-Kam og i fotball-Norge forøvrig, innleder Mortensen.

- Akillas kom fra elendige kår i Elfenbenskysten, og han var familiens håp om ei bedre framtid. Det håpet ble brått slukket. Derfor er det en selvfølge for oss, som fotballsupportere og kamerater, å bidra til en familie som bidro med noe av det kjæreste de hadde, avslutter Simen Brænden Mortensen, supporterleder hos BriskebyBanden.

Til tross for svært trange kår hjemme i Elfenbenskysten, bar Akillas prov av ett stort fotballtalent. Dette førte ham til Norge, og HamKam. Her skulle han oppfylle drømmen om å bli profesjonell fotballspiller, og gi sin familie ett bedre liv. Den drømmen fikk en brutal slutt.

Bidra til spleisen her

I Elfenbenskysten sitter nå en familie tilbake i sorg; og HamKam og BriskebyBanden har mistet en Kamerat. Akillas var en av oss, vår #30. BriskebyBanden ønsker derfor å gi noe tilbake til hans familie.

Hvordan vi organiserer støtten vil vi komme tilbake til, men nå er det først og fremst viktigst å få startet innsamlingen.

Daglig leder hos HamKam Fotball, Bent Svele setter stor pris på initiativet til BriskebyBanden etter triste dager på Briskeby.

- Vi som klubb stiller oss selvfølgelig bak et meget godt initiativ fra supporterklubben. Jeg vil også benytte anledningen til å takke fotballfamilien og omgivelsene både lokalt og nasjonalt for all omtanke i en meget vanskelig tid for pårørende og klubben, sier Bent Svele til hamkam.no.
 
BriskebyBanden og HamKam Fotball takker for alle bidrag som kommer inn, og vil oppdatere hva som skjer videre gjennom våre plattformer.

Bidra til spleisen her

Annonse fra Eliteserien: