Brynjar Ingi Bjarnason er Kammaspiller

Brynjar Ingi Bjarnason (23) er vår nye forsvarsspiller:

Annonse:

Midtstopperen fra Island kommer til Hamar fra Vålerenga IF etter en sesong i Norsk fotball. Tidligere har landslagsspilleren spilt for KA Akureyri og Lecce, før han kom til Vålerenga i januar i fjor. Nå skal han spille de neste tre sesongene for Hamarkameratene.

- Jeg tenker dette er en god mulighet for meg. Jeg synes den veien HamKam er på vei er veldig spennende og det ønsker jeg å være en del av, innleder vår nye nummer 26.

- Jeg er en moderne midtstopper, som er god med ball og god på hodet. Jeg føler også jeg leser spillet godt, i tillegg til å være rask.

I HamKam blir unggutten gjenforent med en annen nysignering for Kamma. Henrik Udahl signerte for Kamma rett etter serieslutt i fjor. Bjarnason gleder seg til å møte sin gode kamerat igjen.

- Kan ikke vente med å få møte Henrik igjen. Han er en kjempefyr som jeg kjenner godt fra Vålerenga-tiden. Det blir fint å møte han igjen, og han kommer til å hjelpe meg fint inn i gruppa. Jeg gleder meg, avslutter Bjarnason før han går på toget tilbake til Oslo.

Islendingen kommer tilbake søndag og trener med HamKam på mandag.

Fornøyd hovedtrener

Jakob Michelsen var en glad mann da han fikk beskjeden om at Brynjar Ingi Bjarnason hadde takket ja til HamKam torsdag morgen.

- Vi er veldig fornøyde med at det lykkes å få Bjarnason til HamKam og er sikker på at han blir en stor gevinst for oss, innleder hovedtreneren før han forteller om midtstopperens kvaliteter:

- Han er en moderne midtstopper med god høyde, fin fart og fine egenskaper med ball som kommer til å passe fint inn i måten vi spiller på.

Velkommen til Kameratene, Brynjar.

Annonse fra Eliteserien: