Clément Bayiha har signert

Clément Yvan Landry Bayiha (22) kommer til HamKam fra MLS-klubben CF Montréal. Høyrevingbacken har signert en kontrakt ut 2024-sesongen:

Annonse:

HamKam har fått på plass en ny brikke, vingbacken Clément Bayhia fra CF Montréal.

Clément Bayiha

Unggutten med 25 kamper i Major League Soccer er nå klar for nye utfordringer og tar turen til Norge og Hamar. Her blir det et gjensyn med sin landsmann Julian Dunn, som han har spilt sammen med tidligere. 

Når Julian blir spurt om referanser på vår nye kamerat svarer han;

- Kommer han? Kult. Bare vent å se. Han kan spille!

Clément kommer til Norge fra Yukon i Canada, en region kjent for Klondike-gullrushet. Etter en mellomlanding i Frankfurt ankommer han Hamar mandag ettermiddag. Forhåpentlig  har han med seg litt fotballgull til Mjøsas bredder.

ÅrstallKlubblagTurneringKamper
2021CF MontrealMLS10
2020CF MontrealMLS4
2019CF MontrealMLS11
2018Ottawa FuryUSL2

(referanse: Flashscore.com)

Bayiha har også erfaring fra U21 og U20-landslaget til Canada.

Hektiske uker for sportssjefen

Stor fart og kapasitet er grunnen til at Espen Olsen fattet interesse for Bayiha. Vi møter sportssjefen i restauranten på Scandic, og spør han om en ny import fra andre siden av Atlanteren.

"Når forbindelsene er gode er det naturlig at det kommer flere spillere gjennom dem. Det er jo ingen grunn til å endre på noe som fungerer", sier Olsen.  "Profesjonelle, hardtarbeidende og gode kamerater er dekkende beskrivelser for de som allerede er her, og det er ingen grunn til å tro at Clément blir noe annerledes", fortsetter en litt sliten sportssjef. Olsen kan fortelle at det har blitt mange og lange telefonsamtaler de siste ukene. To gode signeringer på en søndagskveld er han fornøyd med og nå skal maten nytes. "Pass the smør" kommer det fra den ferske norskamerikaneren.

 

Annonse fra Eliteserien: