OBOS-tribunen

Creativ solskjerming er med på laget!

Annonse:

Creativ Solskjerming AS er en etablert solskjerming og folie spesialist, og leverer alt fra vindusfilm og folie produkter til terrassemarkiser.

- Vi er stolte over å være med sponsor av HamKam Fotball, og gleder oss veldig til å bli en del av kamerat-laget. Samarbeide med de andre partnerne og dra synergier av hverandre, sier daglig leder i Creativ Solskjerming AS, Bjørn-Morten Granum. 

- Vårt nedslagsfelt er primært i Oslo og Akershus, men vi har også flere kunder på Hamar og Innlandet. Når denne muligheten dukket opp så var vi aldri i tvil om å inngå samarbeide med HamKam. Klubben er flaggskipet i Innlandet og har blitt et stabilt Eliteserielag, og ikke minst den utviklingen klubben er i har vi lyst til å være en del av. 

Mehran Amundsen-Ansari er meget fornøyd med å ha Creativ Solskjerming med på laget:

- Jeg kjenner godt til Creativ fra min tid i Oslo og vet hva de leverer. Creativ tar kunden på alvor og yter enorm service. Det er en bedrift i stor utvikling - samme som oss i HamKam. Når vi skulle få på plass nye skilter på OBOS-tribunen, så fant vi også muligheten til å inngå et partnerskap, slik at Creativ Solskjerming også nå blir en del av klubbens fantastiske nettverk som stadig er i utvikling, avslutter vår kommersielle leder.

Annonse fra Eliteserien: