Dawiit kjører alltid (egen) stil

(Lørenskog - HamKam 5-2): Lagets eldstemann, Dawiit (60 år), er opprinnelig fra Etiopia, men har spilt for Kamma noen sesonger. Som alle ser på hovedbildet er spissen opptatt av detaljene og går ikke av vegen for å skille seg litt ut - på en nydelig måte.

Annonse:

Vår trofaste og lojale spiss er glad i Norge på mange måter, men det norske klimaet blir han aldri klok på. Det er trolig også grunnen til at han aldri helt klarer å bestemme seg om det er varmt, eller kaldt.

Mot Lørenskog mente de fleste det var glovarmt på Rolvsrud, men Dawiit var ikke helt sikker. Han gikk med på å kaste den lange underbuksa, men beholdt en varmevariant av en boxer under shortsen. Bare sånn i tilfelle det skulle trekke litt kaldt fra kunstgresset...

VARMETAP OG V-TEGN
På hodet droppet spissen heldekkende lue, men beholdt et bredt pannebånd, for både å stoppe eventuell svette og minimere varmetapet fra sin blanke isse.

Solbrillene er på både før og etter kamp, men under kamp spiller spissen fra Addis Ababa faktisk uten briller.

Sykkelhansker er derimot ganske obligatorisk, men mot Lørenskog kunne han kun ha på den ene hansken, siden han hadde forstuet en finger på siste trening før kamp, som måtte teipes med nabofingeren før kamp.

Leggskinner er noe de fleste er nøye med å kle på seg, men vår mann på topp har aldri skjønt poenget og spiller uten.

Og som om ikke det er nok viser kampens roligste spillere forsiktig fram v-tegnet for fotografen rett ETTER laget hans har tapt med tre mål. Akkurat slik det skal være når Gatelagene møtes.

KONTINUITET
- Dawiit representerer klubben på en veldig fin måte. Han har vært med lenge, stiller opp på trening og kamper og koser seg på tur sammen med gjengen. At han har passert 60 år er det neppe mange som verken tenker på eller tror, sier trener Kai Kristiansen, som så sitt lag tape med tre mål mot Lørenskog.

- Kampen er ganske jevn, men hjemmelaget er totalt litt bedre enn oss på en veldig varm og fin dag med våre nye venner fra Lørenskog.

TRONDHEIM NESTE
Nå venter trening fredag og miniturnering i Trondheim kommende helg for Gatelaget.

- Det skjer masse på kort tid og allerede til helga skal vi møte RBK, Ranheim og Rana i Trondheim søndag, før vi avslutter fra tribuneplass under eliteseriekampen RBK - Kamma søndag ettermiddag. Vi reiser dit med en smal tropp av flere grunner, men det mest gledelige er at mange av våre spillere er opptatt med å jobbe under Briskebyturneringen nettopp denne helgen, sier Kristiansen.

Troppen mot Lørenskog: Matias, Kim, Elias, Andre, Aleksander, Metkel (2), Mathias, Eirik og Dawiit.

Lagbilde med Lørenskog.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: