Det ble bare nesten mot Brann

Med åtte minutter igjen på kampuret kom avgjørelsen da Branns Aune Heggebø var våken inne i feltet og satte ballen bak en heroisk Marcus Sandberg som igjen gjorde en god kamp i Kamma-buret:

Annonse:

SK Brann - HamKam 1-0 (0-0);

Brann stadion, 16. serierunden av Eliteserien 2024

Scoringer: 1-0 Aune Heggebø (82`).

Dommer: Marius Lien, Fossum IF Skien

Gult kort: Niklas Ødegård (HamKam)

Rødt kort: XX

HamKam (3-4-3); Marcus Sandberg - Sam Rogers, Luc Mares, Brynjar Ingi Bjarnason - Gard Simenstad (Snorre Strand Nilsen 75), William Kurtovic, Kristian Lønstad Onsrud, Vidar Ari Jónsson (Moses Mawa 75)- Oliver Kjærgaard (Vegrad Kongsro 56), Pål Alexander Kirkevold (Henrik Udahl 86), Niklas Ødegård (Tore André Sørås 56).

--------------------------

Som ventet ble det Brann som styrte store deler av pasningsspillet og dikterte mye av kampen. Likevel klarte ikke de rødkledde og skape store sjanser før de tok ledelsen i det 82. spilleminutt.

De fikk en scoring annullert for offside midtveis i første omgang, og det var det nærmeste dem var før det smalt like før slutt.

Gjestene spilte en solid kamp på Brann stadion, og Sam Rogers og Gard Simenstad som begge debuterte fra start i Eliteserien for Kamma viste frem at de ønsker å være med i diskusjonen om startplass også mot Strømsgodset førstkommende søndag.

HamKam presset på for en utlikning de siste ti minuttene, og Kristian Lønstad Onsrud fyrte fra tjue meter. Dessverre ble skuddet med høyrefoten som så ut til å ha en god retning blokkert. Vegard Kongsro kom høyest på et hjørnespark ti sekunder før Marius Lien blåste i fløyta for siste gang denne kvelden. Dessverre gikk hodestøtet et par centimeter for høyt over tverrliggeren til landslagskeeper Mathias Dyngeland.

Dermed endte det med nok et sturt 0-1-tap mot et topplag.

Annonse fra Eliteserien: