- Det pumpa litt ekstra

Arne Hopland Ødegård har hatt en lang sesong med flere oppturer med HamKam G19 og berget plassen med rekruttlaget i Norsk TIpping-ligaen. På søndag fikk han Eliteserie-debuten:

Annonse:

Arne Hopland Ødegård kom til HamKam fra Lillehammer sommeren 2020. Siden det har han imponert nok til at han fikk sin første proffkontrakt foran 2023-sesongen. Borte mot Molde fikk HamKam 2-kapteinen sin Eliteserie-debut.

- Det var jo litt spenning i kroppen. Det var jo det. Men det er jo det her jeg har jobbet for hele sesongen og har sett frem mot det. Så når jeg fikk beskjed om at det mest sannsynlig ble en debut så var jeg glad for det, innleder Ødegård.

Lillehammer-gutten leste spillet godt da han så at det kun var fem utespillere og skjønte at det var store muligheter for at han fikk noen minutter fra benken.

- Ja, jeg skjønte det da (hjemme) Udahl ble hjemme med sykdom at det bare var fem utespillere på benken og at det var gode muligheter for debut. Det er veldig gøy.

Arne kom inn for William Kurtovic etter at Magnus Grødem hadde satt inn utlikna på straffespark og fikk med det de siste 4-5 minuttene av tilleggstiden.

- Jeg kjente at det pumpa litt ekstra, jeg merka det. Men det er jo noe jeg har hatt en drøm om. Så dette var veldig gøy.

Se hele intervjuet med Arne.


Annonse fra Eliteserien: