DNB + Gatelaget = Kamerater

Drømmeavslutning på sesongen

(HamKam - Strømsgodset 5-8): Rett før sesongens siste seriekamp for Gatelaget ble spilt på Briskeby, dukket DnB opp på stadion og overrakte hjemmelaget en sjekk på 10.000 fantastiske kroner. Kamma takket for den flotte gaven og spilte en periodevis glimrende kamp mot våre venner fra Drammen.

Annonse:

- Tidligere denne sesongen hadde vi med en rekke kunder på en A-kamp og 50 kroner av hver billett skulle gå til dere på Gatelaget. I alt hadde vi med oss 200 kunder og det er en glede å overrekke dere en sjekk på 10.000 kroner, forteller banksjef i DnB Hamar, Eskil Strandlie.

Til å dele ut sjekken hadde Strandlie med seg kollega Cato Erstad, for øvrig mannen med flest A-kamper for HamKam gjennom tidende.

START SOM FORPLIKTER
Men en slik start på kampen, kunne ikke lagene gjøre annet enn å gjennomføre en velspilt og fair fotballkamp, som Godset til slutt vant fortjent.

Hjemmelaget fortsatte likevel det gode spillet laget har vist de siste ukene, og i lange perioder ser publikum et pasningsspill som begynner å bli riktig så godt. Det lover godt foran en vinter med masse fine treninger og stor lyst til å bli enda bedre.

Kampen mot Godset markerte også slutten på seriespillet for Gatelaget og sportslig har sesongen vært en klar opptur. I de aller fleste kampene har Kamma klart å vise seg fram på en god måte, samholdet i gruppa har også i år vært fabelaktig og Kamma har hatt nok spillere på absolutt alle kamper denne sesongen.

BRED OG FIN TROPP
- Spillergruppa vår har vært både stabil og stor nok til at vi også har tålt en liten haug med langtidsskader blant spillerne. Både Pål (brudd), Floriana (korsbånd), Amalie (brudd), Metkel (brudd), Martin (håndskade) og Ørjan (beinskade) er akkurat nå uaktuelle. De aller fleste av dem har trent alternativt med laget en lang periode, men er ikke med på kamper. Derfor er det ekstra gledelig at vi har gjennomført alle kamper - og ikke minst spilt fin fotball, sier trener Kai Kristiansen.

På tabellen havner Kamma litt under midten som vanlig, men for første gang i historien har laget scoret flere enn de har sluppet inn i løpet av en sesong.

OPPGRADERING
- Tidligere har jeg sagt at vi er et helt middels lag på en riktig god dag. Det må jeg nå justere noe. I 2023 er HamKam - fortsatt på en god dag - et godt lag, smiler Kristiansen, som må se at laget ikke gjorde det like bra på ligaens egen fair play-tabell.

- Vi vant i fjor, men ligger på direkte nedrykk på samme tabell i år. Noe av årsaken er at vi kun har hadde med jenter i kamptroppen to ganger denne sesongen. Der må vi jobbe hardt for å bli betydelig bedre. Den andre forklaringen må være at alle de andre lagene i serien har blitt betydelig hyggeligere denne sesongen. Dersom det stemmer er formålet med egen fair play-tabell innfridd og da lever vi fint med å være ligaens slemmeste, sier Kristiansen.

Disse spilte sesongens siste seriekamp: Elias, Kim, Andre (2), Andreas, Morten (1), Etienne (1), Rambo (1), Aleksander, Tommy.

NB! Sympatiske og gode Godset hadde kun med seg fem gatelagsspiller til Hamar. For at det skulle bli kamp, ble lagene enige om at Godset kunne spille med to lagledere. På den måten ble kampen gjennomført på en flott måte. Reglene i Østlandsligaen er imidlertid klare på at HamKam "vinner" kampen 3-0 siden lagledere spilte kampen.

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: