Drømmedag i Vinterland

Bjønnåsen Vel inviterte og sørget for en fantastisk dag på fjellet for Gatelaget i HamKam. Fjellet viste seg fra sin aller beste side, vertskapet var hyggelige og interesserte og bevertningen var i verdensklasse! Slike dager lever laget lenge på.

Det siste året har vært utfordrende for oss alle. Gatelaget har kommet seg fint gjennom det meste, men det er ingen tvil om at laget har savnet å reise på tur sammen. Derfor var gjengen veldig glade for å få muligheten til endelig å gjøre noe sammen - utenfor HamJern-hallen.

- Jeg sendte ut en SMS til spillerne for å sjekke interessen for en dag i fjellet og aldri har de positive svarene kommet så raskt tilbake, sier trener Kai Kristiansen.

12 spillere og ledere stod derfor forventningsfulle og klare - med munnbind - da bussen plukket opp laget på Briskeby tirsdag morgen klokka 09.00.

- Takket være Bua i Hamar har spillerne som ønsker å gå på ski, men som ikke har eget utstyr, fått mulighet til å teste seg selv i løypene. Bua har sørget for topp utstyr som vi har fått låne, skryter Kristiansen.

På vei opp til Bjønnåsen bestemte værgudene seg for å gjøre dagen helt perfekt. Og da laget kom fram stod høydepunktene i kø.

- Dere må smake på pultosten, slo både Birger og Sjur i Bjønnåsen Vel fast da laget ble møtt med mat ved ankomst. 

Etter en god lunsj delte gruppa seg i to. Den ene halvparten ville gå på ski, mens den andre halvparten valgte å gå en tur på beina og avslutte med noen turer ned en nydelig akebakke. Begge gruppene hadde med seg representanter fra Bjønnåsen Vel som både guidet og snakket interessert med gutta på laget.

Saken fortsetter under bildegalleriet:

Etter ei mil på ski, noen færre kilometer på beina og noen turer på rattkjelke fikk laget serverte en fantastisk middag. Kjøttkaker, poteter, brun saus og hjemmelaget surkål. Magisk!

Og for virkelig å runde av en fantastisk dag serverte vertskapet både dessert og hjembakst før bussen kjørte Gatelaget tilbake til Briskeby.

- Takk for at dere inviterte oss i Gatelaget opp hit, det setter vi veldig pris på. Og ikke minst tusen takk for veldig god mat. Dette har vært en kjempefin dag og ekstra godt å gjøre noe annet enn å bare spille fotball, slo keeper-Kjell fast i sin tale på vegne av laget.

Det var forøvrig første gang sisteskansen vår har reist seg og tatt ordet i en ganske stor forsamling. Og den prestasjonen rundet av en perfekt dag på en helt spesiell måte.

På vegne av HamKam Gatelaget ønsker vi å si hjertelig takk til Bjønnåsen Vel for en fantastisk dag og send våre varmeste hilsninger til de som gjorde en slik drømmedag mulig - både enkeltpersoner og bedrifter.

Trener-Kai

 

Annonse fra Obos-ligaen: