Eggum kan slutte å lete - her er alle heltene!

(Lillestrøm - HamKam 5-1): Helt tilbake siden 1993 har artisten Jan Eggum lett og sunget Kor e alle helter hen? Nå kan han avslutte letingen; heltene ble funnet i LSK-hallen og samtlige hadde på seg hvite trøyer og grønne bukser.

Annonse:

Alle fotballag har perioder av en sesong som er tyngre enn andre. For Kamma sin del har de siste dagene være utfordrende, En kombinasjon av høstferie, jobb, skader, sjukdom og andre gode grunner til å ikke spille fotball, gjorde at bussen fra Briskeby kun bestod av åtte spillere. 

Men for en tapper og stolt gjeng med spillere vi mønstret denne dagen. Og bare for å utfordre gjengen og kampmoralen ytterligere, måtte Metkel ut med skade rett før pause.

SMERTETERSKEL
Den selvutnevnte manageren og ikke minst lege for dagen, trener-Kai, kikket på ankelskaden og bad Metkel om å løpe av seg smertene. Den lojale midtbanespilleren gjorde som sjefen bad om, men måtte kaste inn håndkleet i pausen. Smertene var for store, selv om lagets påståtte lege ikke uten videre festet noe lit til spillerens smerteterskel.

For ordens skyld - røntgenbildet senere på kvelden avslørte både et lite brudd i ankelen og at lagets kombinerte trener, manager og lege fortsatt er par brevkurs unna å kunne åpne egen legepraksis.

ENORM MORAL
Etter pause hadde Kamma nøyaktig null innbyttere, men leverte en heltemodig innsats. Kaptein-Kim, som fram til nå i karrieren nesten uten unntak har spilt i forsvar og knapt nok har vært over midtstreken tidligere, spilte hele kampen sentralt på midten.

BLØR FOR DRAKTA
Elias, som elsker å oppsøke dueller og kroppskontakt, ristet av seg alt som liknet på skader og fullførte kampen med stil og smil. Andreas har aldri tidligere spilt 2x30 minutter uten hvile, men var like god gjennom absolutt hele kampen og traff bedre og bedre med pasningene sine. Eirik pleier å løpe seg tom flere ganger i hver kamp, men brukte hodet og disponerte kreftene perfekt denne gangen. Smertene han åpenbart har i ankelen, ga han blaffen i. Morten, som har vært uten kamper siden landsturneringen i Bergen i sommer, krummet ryggen og hentet krefter han selv ikke trodde han hadde. Dawiit, som normalt lusker rundt på topp, krydret sine vanlige hælspark med masse løping. 

HØSTFERIE
Og vi har selvsagt ikke glemt mannen med Østlandets flotteste bart, keeper-Kjell. Som lærer er han en av få spillere som faktisk ble kampklar på grunn av høstferien, og LSK-spillerne fikk gang på gang merke at Kjell fortsatt er av ligaens aller beste ballstoppere.

BRUDD: God bedring, Metkel!
BRUDD: God bedring, Metkel!

Helt til slutt må vi jo trekke fram uheldige Metkel. I nesten hele første omgang var han Kammas skapende kraft, men i en tøff duell rett før pause måtte han kapitulere, men ikke før han virkelig hadde forsøkt å fortsette. Riktig god bedring, Metkel!

LSK PÅ GANG
At LSK vant kampen fortjent er det heller ingen tvil om. Løse Fugla er en herlig blanding av spillere vi "alltid" har møtt, og mange nye og like hyggelige spillere. Summen av alt dette gjør LSK til både en tøff og samtidig veldig hyggelig motstander. Gatelaget i gult og svart må gjøre veldig mye rett!

Beskjed til Jan Eggum: Heltene du leter etter heter verken Onkel Lauritz, Onkel Sam, Arne Bendiksen, Zorro, Alf Prøysen, Tjorven, Wenche Myhre, Mao eller Bob Dylan. I LSK-hallen fant vi nye og de heter: Kjell, Andreas, Elias, Eirik, Metkel (1), Dawiit, Morten og Kim.

 

 

Annonse fra Eliteserien: