- Ekstremt god følelse

Her har Halvor Rødølen Opsahl nettopp sendt Briskeby til himmels og sørget for Kamma-seier hjemme mot Aalesund FK. Det var god timing på hans første seniormål:

HamKam - Aalesund FK 2-1 (0-0);

Briskeby, 13. serierunden av Eliteserien 2023

Scoringer:  1-0 Henrik Udahl (66`), 1-1 Markus Karlsbakk (71`), 2-1 Halvor Rødølen Opsahl (80`).

Dommer: Christian Moen, Løvenstad

Gult kort: Markus Karlsbakk (AaFK)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Lars Larsson Jendal - Halvor Rødølen Opsahl, Fredrik Sjølstad, John Olav Norheim - Jens Martin Gammelby, William Kurtovic (Oliver Kjærgaard 69), Kobe Hernandez-Foster, Kristian Lønstad Onsrud (Tore André Sørås 69), Vegard Kongsro - Henrik Udahl (Rasmus Wiedesheim-Paul 77), Pål Alexander Kirkevold.

-------------------

HamKam styrte fullstendig de første førtifem minuttene på Briskeby, men klarte ikke få ballen over streken. Nærmest var Halvor Opsahl etter en dødball da bortelagets midtstopper sto korrekt plassert og fikk beinet ballen ut fra boksen på streken.

I andre omgangen var det et jevnere oppgjør og AaFK var mer med i spillet.

Drøye tjue minutter ut i andre omgang løsnet det endelig for hjemmelaget. Henrik Udahl vinner sin løpsduell, drar av oppasseren sin og skrur ballen vakkert i lengste hjørnet med venstrefoten til stormende jubel på Briskeby.

Kun minutter senere får AaFK utlikning. Et raskt angrep på dems høyreside blir spilt ut på sekstenmeteren fra høyrekanten. Der står Markus Karlsbakk og bredsider inn 1-1 til stor frustrasjon i Kamma-leieren.

Heldigvis for hjemmelaget tar grønnbuksene tilbake initiativet i kampen og på en dødball ti minutter før slutt skulle endelig Halvor Rødølen Opsahl score sitt første seniormål.

Unggutten fra Lillehammer var våken da AaFK-keeperen glipper et innlegg. Halvor er først på ballen og bredsider ballen mot mål. Denne gangen kunne ingen hindre nettkjenning og Halvor kunne feire med de drøye 3200 tilskuerne på Briskeby.