Eliteforum på klubbhuset

I helgen ble det arrangert nasjonal elite-tiltak for gutter 12 år på Briskeby. Der ble det også arrangert Eliteforum på klubbhuset i forbindelse med turneringer:

Annonse:

I anledning det nasjonale elitetiltaket for gutter 12 år som ble arrangert på Hamar i helga 20-21.april, inviterte KIWI-Akademiet utvalgte klubber til en fotballmessig utveksling på klubbhuset mellom kampene på Børstad med noen klare formål; Komme sammen, snakke fotball og utveksle hvordan de ulike miljøene har jobbet inn mot 12-åringenes første erfaringer i møte med andre nominerte spillere fra landet.

Delingskulturen er fortsatt sterk i det norske samfunnet. Også i norsk toppfotball. Krydret av gode spørsmål fra nøkkelpersoner i HamKams samarbeidsklubber, skapte vi fine presentasjoner og problemstillinger knyttet til blant annet overgangen fra barnefotball til ungdomsfotball, verdien og bruken videre av referanser, klubbsamarbeid og mye annet interessant å ta med seg tilbake til hverdagen. Det drives mye likt, men også noe ulikt på tvers av akademimiljøene rundt omkring, og vi har til felles at vi er ute etter å jakte nye marginer og stadig bedre måter å drive våre læringsskoler for unge og ambisiøse fotballungdommer.

Vi takker Molde FK, Bodø/Glimt, Sogndal og de oppmøtte samarbeidsklubbene for en verdifull og læringsrik lørdag. Tiltaket har vært en flott måte å utnytte at klubbene er samlet på et og samme sted.

Les også saken om kampene som ble spilt for HamKam G12:

Fotballglede for 12-åringene

Annonse fra Eliteserien: