Kruttsterk kvartett takker av i Kamma

Søndag har fire bautaer sin siste opptreden på Briskeby. Både Jonas Enkerud, Aleksander Melgalvis, Jens Martin Gammelby og Amin Nouri runder av sine Kamma-karrierer etter denne sesongen. Alle fire håper å avslutte med seier i sesongens aller siste hjemmekamp på Briskeby søndag.

Annonse:

Det har lenge vært kjent at kaptein Melgalvis trapper ned etter denne sesongen og at Jens Martin Gammelby er solgt til Silkeborg i Danmark . Nå er det også klart at både Jonas Enkerud og Amin Nouri avslutter sin Kamma-periode.

- Det er fire virkelig store og viktige spillere som nå avslutter hos oss, sier trener Jakob Michelsen før han tegner et bilde av de fire:

- Jonas Enkerud har vært en enormt viktig person for HamKam de fem siste sesongene, hvor han har bidratt til HamKams gode utvikling gjennom mange viktige scoringer, hardt arbeid og alltid bidratt positivt til gruppen. Jeg tror ikke vi finner en eneste person som kan si noe negativt om Jonas, som fortjent har fått ikonstatus blant mange Kamma-fans.

- Aleksander Melgalvis er et fantastisk menneske og har vært en strålende ambassadør og ikke minst en lojal kaptein for HamKam. Han har betydd ekstremt mye både i garderoben og for våre fine resultater vi har levert de siste sesongene. Melga går alltid foran og har vært sentral når vi har bygget den gode HamKam-kulturen vi er stolte av. 

- Amin Nouri har vært veldig lojal, profesjonell og viktig for oss i HamKam i tre perioder (!). På tross for begrenset spilletid denne sesongen, har han bidratt positivt på treningsfeltet og i garderoben.

- Jens Martin Gammelby har hatt et fint år i HamKam, hvor han har bidratt godt både på og utenfor banen og på mange måter fått restartet karrieren sin. Han er topp profesjonell, alltid tilgjengelig og et godt menneske som har passet fint inn i gruppen vår og som fortjent nå får sjansen til spill i dansk Superliga i barndomsklubben Silkeborg.

- Det er fire rutinerte personer som gir seg og som alle har betydd masse for kollektivet HamKam. Alle har vist outstading karakter både i med- og motgang. Jeg ønsker alle de fire det aller beste for tiden framover, sier Jakob Michelsen.

Søndag får Briskeby-publikum anledning til å hylle både denne kvartetten og resten av laget i møtet med et hardt prøvet Vålerenga. Årets siste seriekamp på et fullsatt Briskeby - i flomlys - kan bli en kamp for historiebøkene.

Spiller

KamperMål
Jonas Enkerud14140
Aleksander Melgalvis9012
Amin Nouri473
Jens Martin Gammelby263

 

Annonse fra Eliteserien: